Wednesday, March 9, 2011

penat....setengah hari kat hospital

Cik jue penat gila hari ni separuh hari kat hospital..memang penat ..kalau ikut hati yang sememangnye dah penat nie..cik jue ingat nak EL je....tapi mengenangkan hari ini hari last PUAN ZALBIAH berkerja jadi gagah jugaklah cik jue datang opis nie....
keputusan doktor ade yang mengembirakan dan sedikit mengecewakan tapi...taklah doktor boleh tolong..insayallah kalau ade rezeki tak kemana kan....
cukup setakat ini......nanti kita ketemu lagi ye...

(mood sedih bos nak pencen)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

Sidratul Muntaha said... [Reply]

cik jue mahu jugak keje..
klu ayu..
amik EL trus..
lately sgt penat,sgt letih.
baik jiwa,minda dan hati...
rasa mahu cuti panjang sesudah student ni setel semester.
Ya Allah..
sangat tepu dan lelahnya..

wahida said... [Reply]

apa gud news tu?

MamaYatie said... [Reply]

huhu..sbb tu saya prefer 1/2day ptg..kalo pagi alamatnya ada yg ngelat nnt..tp kalo dah sbb appointment mmg tak leh wat apa la kan..

Akak doakan yg terbaik tuk farisya!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

ala siannya boss nak pencen ek, tak pe nanti dapat boss baru k

Hawa said... [Reply]

Cik Jue,

Nak tumpang nyebok..Bos Cik Jue tu Puan Zalbiah tu tinggal kat Kota Damansara ke? Cik Jue ni kerja kat mana?

Zaidah said... [Reply]

nak tahu berita baik dulu...pastu yang buruk tu tak bagitau pun tak ape....

BIONIC WOMEN said... [Reply]

Nak th ler berita baik cik ju tuh..
(lama x melawat cik jue nih...)

ch@ said... [Reply]

kita doakan yg terbaik utk cikJue, kita nak dengar yg baik dulu, yg tak baik tu ikut gerak hati cikJue. Sabar ye cikJue.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa