Friday, March 18, 2011

ModeL tuDuNg Cik Jue...

salam pagi jumaat semua....

Bukan ape saja nak kongsi beberapa keping gambar photo"gedik" oleh model bertudung yang tidak bertauliah...terima kasih anak ibu sebab bagi kerjasama yang sewajarnya apabila si ibu sudah datang mood nak join contest...layan jelah....

mula2 model bertelekung ..@ mcm gaya + nak menari pun ade

senyuman mu kegembiraan ibu...

mcm versi + rock pun ade..

suka sangat wajah yang comel...

bahu mesti senget...wajib...

ini gambar nak masuk contest sesuai tak?
ke ade cadangan lain...
jom kongsi dengan cik jue...








10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

ch@ said... [Reply]

sungguh manis senyumanmu itu farisya. geram-geram. oni pakai tudung sekejap je. bila orang dah tengok dia pakai terus dia buang.

Zur@ZaRi said... [Reply]

mmg sangat manis la dak tecik nie.. comel jer...

hope menjadi penyeri ibunda tersayang sampai ke syurga yer!

anie said... [Reply]

comei2 belaka....
emm..pic yg nak utk msk contest tue mmg comei tapi gelap la..cr yang terang2 baru nampak keayuan farishah..ecehhh...

kella said... [Reply]

lahai.. comey sungguh la dia.. pandai je bergaya dengan tudung tu... boleh jadi model muslimah.. :)

Nana said... [Reply]

alahhhh
comeinye..
geram nih

MummyEcha said... [Reply]

ko cer edit pic yang nak msk contest tu...muka bagi nampak terang sikit...neway memang comey farisha bertudung...

Sumijelly said... [Reply]

ala...comel nya bila bertudung...
sejuk mata memandang...hehehe

tak per.. masih awal.. nanti lelama mesti dia seronok nak bertudung...

Semoga Farisyah menjadi anak yang solehah yek..

AMIN

Sumijelly.com

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa