Friday, March 11, 2011

MinTak MaaF BanYaK2

Cik Jue nak Mintak maaf banyak buat semua rakan blogger terutamanye:
  • pemenang contest "dia dan lollipop"iaitu Puan MAMA UZMA,MaMa ZaFran N MaMa BalQiS..sebab masih tertangguh nak pos hadiah..hadiah dah beli..tapi nak pos masih tertangguh......mintak maaf banyak2...
  • mereka yang duk tunggu cerita pasal speach therapy farisyah pun mintak maaf sebab tak sempat nak update.....mintak maaf banyak2 
sebab anak dara kesayangan cik jue masuk wad petang semalam.....siapa sangkakan...duk happy2 tetiba boleh
.....................
jadi cik jue mintak maaf banyak2lah pada semua yang terlibat....
kenapa farisyah masuk wad nanti cik jue cerita kemudian..sebab buat masa ni kena tumpukan perhatian pada farisyah....
pada semua doakan kesihatan farisyah seperti biasa.......

 anak ibu..cerialah macam selalu...
ibu n ayah sayang sya selalu....
moga ALLAH jauhkan dia dari penyakit yang berbahaya....amINnnn



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

fa10 said... [Reply]

saya tak kisah... utamakan mana yg penting dahulu.
moga farisyah cepat sembuh...

Aku Ibu Muda said... [Reply]

hadiah dari Mama Zara pun duk tertangguh lagi ni...hari2 duk bawa ke hulu ke hilir..tapi sebab sampul pos ekspress hat kecik tu asek sold out je kat mail box ni, maka tertangguh lagi la :( maaf dipinta ye...

LYAfrina said... [Reply]

take care.. jaga farisyah lelok... biasa la mde2 mcm ni xleh nk elakkan.. cam lya.. dlm ok2.. drommm terus k icu aru2 ni.. hidup pon kerana alat bantuan hayat.. tp syukur umur pnjang.

apa2 pon cik jue jaga kesihatan diri demi frisyah.. get well soon:-)

the triplets said... [Reply]

moga farisyah cepat sembuh, amin...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa