Tuesday, March 1, 2011

KeNaNgan Puan ZalBiah Versi pertama

Puan Zalbiah Bos Cik Jue Yang Paling spoting n The bestlah...puan dah nak bersara 10/3/2011 nie..jadi bagi mengenang jasa beliau yang tidak terhingga pada cik jue,unit kecik luar negeri serta budak2 unit K..kami telah mengadakan jamuan untuk Puan dekat putrajaya jugak tapi special sikit ..

tempat :GP JATI BERIANI HOUSE
TARIKH: 18/02/2011 (jumaat 2 minggu lepas)
oklah nasi beriani kat sini antara yang terbest jugaklah..sebab ia diakui sendiri oleh cik hubby peminat tegar nasi beriani....

JOMLAH LAYAN GAMBAR KAMI SEMASA JAMUAN TUE,....
(tak tahu nak cerita ape...)

kami yang sampai dulu sebelum ketibaan staff yang lain..
sempat posing 

kami yang suka bergambar...

puan memberi sedikit ucapan dan nasihat pada kami...
timne ni sebab pulak rasanye...

unit kecik luar negeri.
time zue tak datang mabuk teruk...

mereka yang menjayakan jamuan perpisahan buat
PUAN ZALBIAH...


terima kasih pada semua yang menjoinkan diri dalam majlis ini..tanpa kehadiran kalian semua..tentu majlis ni tak happening..

BUAT PUAN ZALBIAH...
JUE DOAKAN AGAR PUAN SIHAT SENTIASA,DIPANJANGKAN UMUR SERTA DIMURAHKAN REZEKI.TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA PADA PUAN YANG SELAMA INI BANYAK MEMBERI TUNJUK AJAR PADA JUE..SEGALA BUDI BAIK SERTA PENGORBANAN PUAN SELAMA INI AMATLAH JUE HARGAI....JUE PASTI AKAN SENTIASA MERINDUI PUAN....
MOGA BERBAHAGIA MENEMPUHI ALAM PERSARAAN....


versi kedua pulak kat opis baru....nanti cik jue cerita lain kali ok ...bye2...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

airis naufal said... [Reply]

hmm.. x pat nak join.. disebabkan masalah kesihatan.. pape pun slamat bersara tuk pn z..

wahida said... [Reply]

mmg susah nak jumpa bos yg baik hati dan sporting...
mesti sedih kan cik jue...x tau lg dpt bos baru mcm mana kan...

ch@ said... [Reply]

kalau bos baik ni, mesti kita sentiasa rindukan? pastu mesti nak banding2 dgn orang lain. macam dah termaktub diala paling superb.

MummyEcha said... [Reply]

sedihnyer....pasni dah x leh mkn choc.luar negara huhuhuhu....

anie said... [Reply]

sedihnye....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa