Tuesday, March 1, 2011

ImPian Jadi KenYaTaaN...TQ eLisMie....

Korang perasan tak...ke cik jue yang perasan sorang..hahaha...ala header baru cik jue tue...dah lama nak buat mcm gini tapi tak pernah dapat..yang biasa tue pernahlae.....format photoshop ade..tapi guna tak berapa nak pandai..alih2 suruh orang buat ade pulak yang sudi buat secara percuma pulak tue....

 ni cik jue buat sendiri....

ini elis yang tolong buat...
cantik tak????kalau korang kata tak cantik tak kisah..pun sebab bagi cik jue cantik


disebabkan cik jue tukar header jadi cik jue carilah templates baru kasi sesui dengan header yang baru tue.....
ape2 pun kalau korang nak header baru mcm cik jue korang pergilah kat blog
                                                     http://www.elissmie.com/

insayallah dia pasti dapat menolong anda.....



10 q so much elis......

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

shantek2 sesuai gitu dengan background template ni...cerah je mata mendang

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

terima kasih sudi guna free header eliss tu :)

yang lain nak jugak , boleh tengok entry ni

http://www.elissmie.com/p/korang-nak-header-secara-percuma-kalo.html

wANieYZ said... [Reply]

comey..warna warni...ceria jer blog ni..hehehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa