Tuesday, March 29, 2011

First Time MasuK Wayang....

Bercerita pasal Wayang nie.......umur farisyah dah masuk 4 tahun 6 bulan inilah kali pertama cik jue bawak farisyah masuk wayang...reaksi pertama farisyah amatlah teruja tengok tv besar .....pastu banyak pulak tu kerusi...oklah kami tengok cerita "merong maha wangsa"memang terbaiklah...memang best rasa mcm tak percaya pulak cerita ni anak melayu kita yang buat....tapi memang kalau hasil tangan KRU memang terbaik lah....
Berbalik pada farisyah punye cerita...5 minit pertama....diam aje...5 minit seterusnye...dia dah buat hal sendiri...tapi oklah tak lah buat bising....jadi berjayalah bawak farisyah masuk wayang...
oklah layan gambar jelah..tak de idealah nak menulis nie......

bergambar dengan banner ...
"Merong MahaWangsa"

target lepas ni nak bawak tengok cerita ini...

posing lagi...

ibu,farisyah n mok uteh...

bukti tiket telah di beli...
kali pertama jejak wayang tahun 2011

"the big ball"

baru nak posing..bola tu bergerak ape lagi tahanlah takut jatuh
pastu nangis takut bola nak tergolek...

ibu pun nak jugak....

gambar last sebelum cinema dibuka....

farisyah tahan dengan kepla takut bola jatuh....


oklah terima ksih ye sudi tengok gambar2 yang kami snap...
kalau tanya ciik jue cerita tue best tak????
cik jue jawab..."terbaik Dari Ladanglah'
100% terbaiklah...
tak rugi kalau korang tengok....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply]

kita tak pernah bawak balqis tengok wayang lagik takakt ni, teringin nak bawak tengok weekend ni

bonda dadif aka akish said... [Reply]

farisyah ttu hepi!!!

tak pernah try lg bawakd adif tgk wayang....

akan...1 hari nnti..

=)

MummyEcha said... [Reply]

bila ko g tgk wayang jue.....aku teringin nak bawa ank dara tu masuk wayang tp macam takut plak...dah la gelap..silap2 dia kata ada hantu plak...kang x pasal2 menjerit dlm wayang tu...

aanie said... [Reply]

memang terbaek la cite tu....

cantik baju farisyah...

anie said... [Reply]

aku belum try test bawak ariQ gie tgk wayang..zahra apa tah lagi..lagi la belum..hehehe

Ati Masrif said... [Reply]

kak ati ni
masih tak berani bawa
anak2 gi tgk wayang lagi...hihi

ch@ said... [Reply]

kita sangat suka cerita epik macam tu. best kan cikJue. lepas ni cha ajak ibu tengok kartun kat panggung ye, best tau cha. hahaha pengaruh farisyah kikiii.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa