Thursday, March 24, 2011

BiLa FarIsYAh terIngat ZaMan BabY...

Pagi SemUa....TerIngat Kisah TetIba Nak KongSi cerita farisyah...bila tengok walker buklan main lagi dia duk belek ....tetiba
"kalau sya kecik boleh sya naikkan ibu"

untuk tidak menghampakan permintaannye yang amat teruja tengok walker tue cik jue pun snap gambar dia dengan walker yang menarik di hatinye....
pilihan pertama..bukan farisyah ibu pun teruja sama...

pilihan kedua ..mestilah warna PINK...

tak dapat naik walker dapat naik kereta letak duit pun jadilah...

kasi zoom sikit...muka teruja...



paling syok pagi tadi masa nak breakfast ...dia dah ambil nasi goreng kosong...cik jue tanyalah sya nak lauk tak..selamba je taknaklah... siap je akak tu bungkus dia terpandang ayam goreng n dia kata
"aa eh lupa pulak nak ambil ayam"
orang yang ade kata situ semuanye tergelak....
farisyah oh farisyah....



(wink...wink...tuan rumah busy tak sempat nak BW lagi ..kalau dah siap BW sampai lebam Ye....)


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

Bionic women said... [Reply]

Alahai..farisyah memang budak bijak..sempat plak imbas zaman kecik2 yea..
bab terlupa ayam goreng tu lucu ler

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer:-)

same cam asya, walker dia y bg kat cousin dia tu, dia tgk, trus naik balik.. kelakar plok.. rindu pon ada tringat zaman ank kecik2 dulu

sakila's craft said... [Reply]

sya nak adek ekkk...sabar ekkk...nanti ibu usahakan...

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply]

@ bionic :tulah sakit perut je tahan gelak dengan aksinye...

@lya:sama dengan farisyah cik jue tak beli pun..mnak cik dia yang kasi...

@kila;tulah tak dapat adik lagikan...

amiey lee said... [Reply]

haaahah sarah pun sama cik jue..sibuk nak duduk dlm walker adik dia

wahida said... [Reply]

hehehe...farisyah ni cute dan bijak la...

~izan~ said... [Reply]

walker skrg canggih kan..cantik je..siap ada yg bentuk petak,tak bulat dah hehe...

pandai n bijak farisyah ni =D

ch@ said... [Reply]

farisyah si cerdik, BE ke BW cikJue? hihiii. farisyah, meh tolong layan oni ni.

Ya ALya said... [Reply]

tu dia suruh cik jue beli walker untuk coming soon baby la tu...hehehhe

Farra Dhelina said... [Reply]

bijak lah dia..blh imbas masa dulu..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa