Thursday, March 10, 2011

baru nak bersiaran...

lambat bersiaran ari nikan...penat sangat habis appoiment hari ni dalam pukul 12.30 pagi..selepas 3 hari berturut pergi hospital hari ni rasa betul2 penat....jadi cara terbaik mintak mc.....
ni baru bangun tetiba teringat kat blog terus buka.....hehehe tengok cerita kawan2
  • nak kongsi cerita speech treapy farisyah...
  • nak kongsi cerita hari terakhir bos..puan zalbiah...
tapi semuanye esok..tak de mood nak tulis hari ni ye...
malam ni tulis esok autopublish ok...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

~ yus ~ said... [Reply]

oo, baru warming up lah ni...hehe.

Nampak gaya kena tunggu esok baru tahu citer panjang ye..:)

bee said... [Reply]

lah tak kan tetiba ingat kat blog bee sentiasa ingat kat blog hee...kalau penat better rehat2 dulu kan...cas batery

cikpuanhady said... [Reply]

hehe..saya bese dapat bersiaran pas lunch, tp tu pon kejap2 coz bermain ngan zahra..tapi tu la, kalau sini kul 7 ptg, malaysia dah kul 2 pagi..huhu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

~izan~ said... [Reply]

speech therapy? hmm nak tahu jugak ape tu... cepat2 cik jue update =D

MamaYatie said... [Reply]

selamat berehat2 cik jue

wahida said... [Reply]

x sabar nak tunggu cik jue hapdet...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa