Thursday, March 3, 2011

akhirNye ...Dapat Yang Baru...

As salam semua...morning semua ye....semalam tak BW sangat tak berapa sihatlah....
oklah nak kongsi sedikit kegembiraan ...
akhirnye cik hubby belikan yang baru...ari tue punyekan rosak farisyah jatuhkan tapi salah ibu gakkan kasi farisyah guna.....
oklah semalam ayah bawak ibu dan farisyah ke kedai kamera kat MINES....suka2 sangat sebab tahu ayah nak beli kamera baru...huhuhuhu...
ayah kata nak tak???buat muka sedih...
"takpelah kalau takde duit tak payahlah beli dulu"
dalam hati mintak2 ayah belikan sekarang..huhuhuhu...
oklah pilih mana ibu nak...
sebenarnye memang dah tahu yang mana nak sebabkan ari tu dah pi serve dengan ayah gak..
oklah memang duk berkenan dengan model nie...

s5100...nikon...

 ni warna yang model ni ade...
comel tak....

dana ibu pilih warna ini....
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@

warna purple...
sebab warna hitam dah habis....
ayah kata sama dengan NOTE BOOK....

walaupun warna kegemaran ku adalah
PINK...
tapi kesian pulak kat ayahkan kalau warna pink dia tak nak guna pulak nanati..
takpelah mana2 pun boleh..janji ade dah...
terima kasih ayah sebab belikan ibu kamera baru
sayang ayah ketak2......huhuhuhu..



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

19 comments:

Miza Yusof said... [Reply]

cantiklah kaler purple:)
TAHNIAH KAK :)

MummyEcha said... [Reply]

tengok betapa cik pojie menyayangimu....hihihihi...lepas nie guna sebaik mungkin....

shah-kayrul said... [Reply]

cantiknyer...colour tue memang wow la..

ch@ said... [Reply]

uuu-wow, menawan sungguh warna itu cikJue. kita punya warna coklat tapi canon. oni guna juga tapi kita selalu tengok sebab tak pasal2 terbang jatuh ke bawah. biasanya memang kita letak tinggi2la sebab kita memang sayang gadget2 macam tu, walaupun senang nak beli yg baru.

Mama Kembar 3 said... [Reply]

bestnya...cantik laa kaler purple. my fav kaler tu, jeles jeles hehe

Cik JuE aka IBu... said... [Reply]

@miza:memang comel...

Cik JuE aka IBu... said... [Reply]

@MummyEcha :aku memang dah tak kasi farisyah pegang....

Cik JuE aka IBu... said... [Reply]

@shah-kayrul:10Q..so much...

Cik JuE aka IBu... said... [Reply]

@ch@ :tulah salah cik jue kasi dia sebelum ni tak pernah pun bagi dia ambil gambar..dia kasi betul tak cik jue yang terlepas tak sempat nak sambut...sedih betullah time tue...

Cik JuE aka IBu... said... [Reply]

@mama kembar3:10q tapi cik jue lagi suka warna pink..tapi purple pun comel gak...

juelee said... [Reply]

cantek la pepel kaler.... tapi kalau saya mesti ati meronta2 nak yg pink jugek hahah

airis naufal said... [Reply]

wah.. camera baru tu.. nikon lgi.. syg btul cik pojie kat k.jue..

anie said... [Reply]

WAH CAMERA BARU..BEST2..
TAPI SAYANG AKU XDPT NAK TENGOK..NTAH2 APE2 LA INT KAT OPIS NIE...XDPT TGK GAMBAR..TENSEN DENN..

Honey said... [Reply]

Wahhh ... Cantik nyer ... Harus beli jugak nih ... Berapa Megapixel yer model nih ... Berapa duit nyer plak ?? Cam berminat ...

Nana said... [Reply]

alamak
makan hati...
saya tgk kaler pepel tu..
ehhehee

aanie said... [Reply]

sy suka pink...tetiba..hehe...

Cik JuE aka IBu... said... [Reply]

jueelee;memang nak pink tapi cik hubby pun nak pakai sama kesian dia ..hahaha...

ayu:ganti yang dulu rosak....

anie:kau tengoklah yang betul punye...

honey :12 mg...rega RM 544..tapi kat kedai lain kebanyakkannye rm589

nana:jangan makan hati..jue tahu nana peminat tegar pepel...

aanie:kita pun sama

kella said... [Reply]

yeah.. memang sangat coool! i like it laaa... :D

cikpuanhady said... [Reply]

comey..comey..dah klik hb..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa