Sunday, February 20, 2011

Tamat sudah...

alhamdulilah akhirnye Contest dia dan lolipop pun tamat...
walaupun penyertaan taklah ramai benor...tapi cik jue bersyukur sebab ade jugak yang sudi join...
oklah nanti next N3 cik jue akan tunjukkan yang wajah2 yang sweet dengan gaya tersendiri bersama lolipop...
terima kasih pada yang sudi join ye..nanti cik hubby akan buat pemilihan.....
oklah cik jue pergi dulu ye....As salam....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Puanbee said... [Reply]

loh bee tak tahu pun cik jue wat contest

Puanbee said... [Reply]

ayu bee dtg lagi wink2..

bee tag ayu nih

http://www.puanbee.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html

wahida said... [Reply]

saya kalau contest x pernah join, GA baru nak berjinak2...hehehe...

ch@ said... [Reply]

kita nak join tapi dok pulun cari gambar tak jumpa, nak soh oni makan lolipop asyik lupa nak beli. maaf ye cikJue.

CiK JuE said... [Reply]

puan bee:ala tak pe..nanti kitajoin ga tue ye..

wahida:jue pun sama sekarang lg suka masuk GA..

Ch@:ala tak pun.....

airis naufal said... [Reply]

kak jue.. sori.. x smpat nak join.. entry dh buat dh, cume pic je yg xde.. ingat nk bwk airis beli lolipop kat alamanda, tpi airis demam pulak minggu ni... lain kali ye cik jue..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa