Sunday, February 20, 2011

Perhatian...Hadiah di tukar ...

Ok Nak kasI tahu nie...."contest Dia dan lollipop" MAsih Lagi berlangsung..tapi hanya ade 12 penyertaan je..memang kurang mendapat sambutan mungkin sebab..
"harga lollipop tu mahal jadi tak dapat beli n masuk contest"
ok jawapannye....
cik jue tak kisah gambar tue korang ambil masa anak makan lolipop mahal ke murah..janji
"gula2 yang anak korang makan tu ade batang"

cik jue pilih bukan berdasarkan comelnye lolipop tapi cik jue pilih comelnye si dia beraksi dengan lolipop...
tapi cik jue tak kisah kalau tak ramai yang join...
contest tetap berjalan macam biasa..dan peluang korang lagi cerah sebab tak banyak peryertaan..cuma cik jue nak ubah sikit hadiah....atas cadangan cik hubby

tempat pertama:
1.keychin lolipop dari sponser
2.lolipop yang comel mcm gambar farisyah utk anak2
3.FM untuk si ibu 

tempat kedua  dan ketiga pulak
1.lollipop yang comel mcm gambar farisyah utk anak2
2.FM untuk ibu...

ok cik jue ubah kalau dulu cik jue ckp nak kasi beg comelkan utk anak2 tapi cik hubby kata kenapa tak kasi hadiah untuk mak@ayah yang hantar kesian dorang penat2 cari gambar anak2...oklah cadangan di terima .....

ok lolipop kecik mcm gini pun boleh tau....

jadi sapa nak join bolehlah teruskan niat anda lgi ye tutup pada
20/02/2011@2:20 tengahari

cepat ye sebab lepas ni nak buat contest lain dan hadiah di sponser oleh
..........tunggu tau........



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

cik dah ganu kiter said... [Reply]

oo kirenyer x kisah la erk..asalkan ada btg...sini ada jual yg rm 1 satu tu kat kaunter pasaraya..yg gitu bleh ker

CiK JuE said... [Reply]

CIK DAH:TAK KISAH JANJI ADE BATANG YANG 20SEN SEBATANG PUN BOLEH...(TAPI ADE KE)

airis naufal said... [Reply]

okeh.. tgah mencari2 pic airis yg tgah mkn gegula ni..
AIRIS WALL DECO tu yang tak tahan..hahaha

Sitisifir10 said... [Reply]

:) anak2 saya pulak tak makan gula2 sbb abah diorang tak berapa berkenan, kalau ada pun tak tangkap gambo takut kantoi.....huhuhu

MamaRifqy said... [Reply]

Iqy tak makan lagik lolipop!! tapi rase nak joinnn..wajib beli n pure2 makan..booleh kan??

Aku Ibu Muda said... [Reply]

keychain lolipop....insya allah hari ni akan masuk dalam entry...hihii

Ati Masrif said... [Reply]

nanti gi beli dulu yek..

fm tu apa cik jue?



Jom baca: MEDAN TANGGA

mamalieyna said... [Reply]

hope sempat la join . hope berkerajinan..tapi arif pun takde pic berlolipo..hu~ kena pi cari coklat berbatang la pasni..ngee..

anaiha yusof said... [Reply]

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa