Wednesday, February 9, 2011

..::mengantuk......tolong....

Salam...bersiaran tapi lambat...seperti sedia maklum...banyak kerja tak sempat nak cerita banyak...N3 pun tak boleh nak publish sebab gambar tak update lagi...
sekarang masalahnye....kerja banyak tapi mata Ngantuk....mengantuk yang amat sangat....
semalam tidur awallah jugak tapi hari ni awal pulak ngantuknye...
duk buat n2 ni ni pun boleh nak menguap beberapa kali...
aduh tolong...ade sapa2 nak tolong mcm mana nak hilangkan rasa ngantuk nie...

(dah 2 malam farisyah terkecing atas tilam-nak buat mcm mana ye taknak kasi budak kecing malam....please sape2 yang sudi nak tolong.....)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

MummyEcha said... [Reply]

erisha pun 2 malam lepas kencing atas tilam.....huhuhu

ch@ said... [Reply]

dulu, masa adik kita kencing malam, mama pagi makan ada satu jenis pil. so far dia tak kencing malam la, tapiii sekarang ni nak cari pil tu pun taktau kat mana. takpe, dia belum pandai lagi tu.

anie said... [Reply]

xde petua..sbb aku pun nak suh ariQ stop pampers jugak...

desperate mama said... [Reply]

ngantuk... ubatnya satu je... tidur... hehehe... ok, tau.. tak funny langsung..

Nana said... [Reply]

saya sebelum tidokan damia mmg suh dia kencing dulu
lgpun damia jenis tak isap botol tu pasai kurang kencing
lagi 2 bulan damia msk 3 thn
so far baru sekali terkecing ats tilam
bese klw dia mnm byk sgt
kul 12 mlm sy kejut dia suh kencing

LYAfrina said... [Reply]

lya bz arini..ngantuk2 pon kena tahan jer..

pasal kencing tu..lya x reti gak.. tp tryla ltk myk angin kat ari2 b4 tdo.

Zaidah said... [Reply]

klu petua orang tua2...letakkan spider yang kecik tu kat pusat...insya Allah...hilanglah kencing tu...

BIONIC WOMEN said... [Reply]

eh,eh kalau ada petua, silalah kongsi ek..kita pun tengah training dhiya diapers free, tapi malam x berani lagi..dulu org selalu letak minyak angin dalam pusat, tapi minyak tertentu sajer..minyak aper xtau ler..huhu..

cik puan akish said... [Reply]

aha...kite pon nganto..akibat makan ubat selseme...

dan sekang baru bngun....tdo di surau..

=)

lega...

afni+hafiz=dani said... [Reply]

huwaaa..sama la kita ngantuk!dani meragam satu malam x tido =(

~ yus ~ said... [Reply]

Sebelum dia tidur, pastikan dia kencing dulu, kalau dia dah tidur pun kejutkan dia untuk kencing. Satu lagi cuba urut di bahagian bawah perut ke atas. Orang kata sengkak biar naik sikit...saya pun buat mcm tu bila hadapi masalah serupa.

MamaYatie said... [Reply]

sebelum tido masuk toilet dulu..kalo agak2 tak jalan kena kejutkan dia tngh mlm suh kencing kot

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa