Monday, February 28, 2011

Jom RiNganKan Minda......

jomlah kita ringan2kan minda petang ni selepas penat duk mengadap kerja.....
Hehehe kepada sesiapa yang geli tengok ulat atau takut tengok ulat sangat digalakkan untuk teruskan membaca post ini. Nescaya anda akan melihat ulat-ulat berkenaan dari sudut pandang yang berbeza hohoho. Kepada yang tidak geli langsung anda sangat dialu-alukan untuk teruskan membaca. Lepas ini confirm anda akan takut tengok ulat.. hahaha
alien face insect
hoho muka ulat ini macam alien
digimon insect
hoho ulat ni macam rupa digimon je..
nerd insect
ulat muka nerd je hoho
fierce insect
hoho ulat ni nampak ganas..
weird insect
ulat ni serius pelik je rupa dia..
horny insect
ulat berduri
scary insect
ulat yang menakutkan
funny insect
ulat ni ada rupa macam petola.. haha
robot insect
ulat ni macam rupa robot je.. hoho
cool insect
ulat ni nampak macam cantik je..
beautiful insect
serius aku rasa ulat ni cantik
weird insect 2
ulat ni macam semacam je..
man eating insect
wargh!!! makan budak. haha
weird and scary insect
ok ulat ni pelik + menggelikan + menakutkan
fat insect
hohoho gemuk giler ulat ni
CikJue agak terkilan sebab tak tau nama ulat-ulat ni semua tapi rasanya majoriti ni semua ulat beluncas, rasanyalah.. hohoho lepas ini sila berhati-hati bila anda nak memijak ulat-ulat ini. Wahahaha terbayang muka mereka yang menakutkan ni nanti..
lembu cisdel kacukan ulat
lembu cisdel kacukan ulat
sumber:laman web jugak....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

MummyEcha said... [Reply]

memang membuatkan minda ku terasa ringan hahahaha...sesi pembelajaran nie...kalu x memang x tahu pun kewujudan mereka ini..

cik dah ganu kiter said... [Reply]

uish menakutkan btl ulat2 tu...
jamang kecik2 lu wehi manjat pokok..
pastu kena ulat karang..bulu2 tu...

mamaqari said... [Reply]

mamaqari mmg jenis geli ngn semua jenis ulat ni...

anie said... [Reply]

eeeeeeeeeeeeeee....gelinye aku.....klu jumpa mau jerit satu dunia blh gegar
xsanggup nak tengok sampai abis

zati embong said... [Reply]

haha,bagusnya dpt kumpul semua gambar2 2.

jat tgk dr jauh pn da cuak,rasa nk baling dengan selipar.

fa10 said... [Reply]

x sanggup nak tgk, geli geleman satu badan ni...
saya paling takut ngan ulat bulu!!!

shah-kayrul said... [Reply]

comel-comel plak semua ulat2 nie...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa