Monday, February 7, 2011

Jom Bersiaran...

Salam Dan selAmaT pagi semua....selamat bersiaran kembali...masa cuti ati tue buka jugak blog nie...tapi idea tak de nak tulis pastu busy je....yelah kat kampungkan...busy nak makan ape je kerjanye....tengok kawan2 pun sama tak banyak yang update...tapi tengok ari nie...fuhhhhhhhhh bukan main lagi semua dah mula update balik...maklumlah dah kembali kepada normal kan....
oklah sekarang kena buat kerja dulu..masa terluang nanti baru boleh buat N3 dan BW...korang tunggu kunjungan dari cik jue ye....jadi jangan lupa tinggalkan tapak kasut korang kat mana2lah...janji cik jue nampak....  ye....hahaha

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

MALAS la ari ni, rasa cam nak coti je lagik...nak update blog pun kena amik mood ni

cik dah ganu kiter said... [Reply]

aii cik jue..blk kg gak erk..x terperangkap dlm jem ker?idah blk mareng tgk kete berderet2 arah kuantan..huhuhu seb baik arah kole teganu dok jem..

Nana said... [Reply]

kembali bersiaran..heheh malas nk keje arini lama cuti

ch@ said... [Reply]

korang bercuti, kita membosan sebab blog sepi. kita pula yg masih blm naik kerja. huaaaa. takpe baca blog korang yg pergi bercuti. hehe.

BIONIC WOMEN said... [Reply]

cik jue..mama datang menerjah..
indunya nak melawat cik jue, baru arini boleh..ada contest ag..
nak join ler tapi kena g beli lollipop dulu..hehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa