Sunday, February 20, 2011

ConTest Dia Dan LoLLiPoP

`Sticky Mode`
Ok contest pertama pada tahun ini....memang dah lama rancang nak buat tapi tak sempat...seperti yang di beritahu cik jue nak buat contest tapi bukan contest nie,....disebabkan tukang sponser masih sibuk jadi cik jue gantikan dulu dengan contest ini dulu...


ok syarat yang mudah je...

  • wajid tempek banner kat atas dalam N3 korang-
  • ikut suka nak follow ke tak.....tapi kat sini sepupu cik jue nak sponser hadiah jadi korang wajib follow dan mention nama sponser ni kat n3 korang  
  • wajib letak gambar anak/anak sedara/adik/anak jiran(janji korang kenal budak tue)dengan lollipop-tak kisah macam mana bentuk pun..janji gambar tue cun melecun ok...
  • umur tiada hak tapi budak2lah..... (budak ialah 1 hari hingga 12 tahun)
  • pemilihan berdasarkan gambar cun bersama lollipop





  • hadiah dan pemenang....

  • pertama akan mendapat key chin lolipop dari sponser,satu lolipop dan purse kartun....
  • tempat kedua dan ketiga akan mendapat satu lolipop dan purse kartun 
                                    (cik jue akan pastikan hadiah itu akan bernilai RM 10 dan keatas)
  •  tarikh tutup penyertaan ialah

20/2/2011
2:20 tengahari.....

korang tinggalkan komen korang kat N3 ni ye...
(letak nama anak,nama korang dan email sekali ye....)


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

32 comments:

ummi sofiyyah said... [Reply]

salam kenal,

ummi dtg join...
ni linknyer
http://zahirahsofiyyah.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

Tq

Aku Ibu Muda said... [Reply]

kak na bagi hadiah key chain lolipop la... k.an sponsor 1- buat dengan felt :)

@e_da said... [Reply]

cik jue.. kalau gula2 yg ada batang boleh? tp tak berwarna warni mcm lollipop tu.. hehhehe

CiK JuE said... [Reply]

eda:boleh je..janji coklat ade batang...

CiK JuE said... [Reply]

kak an:boleh ape salahnye...ade syarat nak tak kalau ade cakap nanti kak na tulis dlm syarat2 penyertaan...

Aku Ibu Muda said... [Reply]

hurm...inform penaja blog family moza tu je lah...lain2 xde

lolipop kak an try siapkan cuti ni..nanti k'an pas gmbr kat kak na k...

Ati Masrif said... [Reply]

oklah..
nanti kak ati snap pic dulu..

selamat bercuti cik jue

ibuayu said... [Reply]

ibuayu join
http://ibuayu.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

Mama Kembar 3 said... [Reply]

good luck cik jue, moga your contest is a success dear. mama tak dpt nak join tadak pics ngan lollipop...

mama rifQy said... [Reply]

nak Join gak!!

*** kak jue sal backlink oh daus tuh..Tinggalkan link kak jue..kat sini

http://ohdaus.blogspot.com/2011/02/aku-nak-kasi-korang-trafik.html

Mama Zharfan said... [Reply]

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

yuhu....cik jue balqis dah join
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

Nida said... [Reply]

Salam perkenalan dari Nida..

Ingin mencuba, moga-moga ada rezeki buat si kecil kami...amennnnn

Nama Anak: Nur Hanisah bt. Mohd Hanafiah (4 tahun)
Namaku : Hasnidar bt. Muhammadon
Email: radinsah@gmail.com

link:

http://along-nidar.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

tq

cempakakuning said... [Reply]

Salam.
cempaka join ye.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

Nana said... [Reply]

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

eb ezrin2 said... [Reply]

join gaks ;p
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html
tq
will b back 2 polo u & spo0nsor @ 5

MRS. K said... [Reply]

join!

http://ibuhadif.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

~izan~ said... [Reply]

wah,ada contest..nk kena beli lollipop dulu ni hehe.

Lelord said... [Reply]

heheh best2 nak join..kena cari gambo dulu

Lelord said... [Reply]

okies..mamanajlaa join

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

eiyra'z said... [Reply]

salam mama..join yer..

http://shinokue.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

nama anak: Muhammad Hirzy Azeem
mak: Shayeera
email: shinokue@gmail.com

~~@lyci@~~ said... [Reply]

salam.. alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

tq ;)

Aku Ibu Muda said... [Reply]

lolipop felt da siap...tp gambar duk lam kamera lagi :)

LYA m@m@ ASYA said... [Reply]

dah join:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

tq

Fara said... [Reply]

akhirnya join jugk..
http://farzly.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

aku:fara
anak:farisha
email:farisharaf@ymail.com
ok..tq

Admin said... [Reply]

salam,,,

first time nk join tp lum ada gambo .. kena beli lollypop dulu la..

@e_da said... [Reply]

As salam Cik Jue.. mamamika nak join gak... dtg terjah ya.. tq

http://mika-tryluck.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lollipop.html

CiK JuE said... [Reply]

terima kasih buat semua yang sudi join....

fa10 said... [Reply]

join juga,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

Gadish Lollipop said... [Reply]

alaa . kenapa mesti budak2 ? farah baru nak join . dah la farah memang minat giler dengan lollipop . Banyakkot collection lollipop yg farah ad .tp tak eh nk join :(

Zur@ZaRi said... [Reply]

erm... adam tak pandai makan lagi...
tak per nak try la balik ni g beli n bg kat adam.. kompom comet!!

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

fa10 said... [Reply]

lupa letak nama.. sorry yer Cik Jue,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/02/contest-dia-dan-lolipop.html

nama anak: NAURATUN UZMA
nama ibu: FATEN AINUN
email: nunianetaf@yahoo.com

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa