Monday, February 28, 2011

besar punye.....

Korang pernah jumpe tak lolipop besar ...first time tengok masa contest Dia dan lolipop memang teruja masa tengok gambar salah seorang peserta contest tue....
semalam jalan2 singgah jap kat cold storage saje jalan2 terpandanglah lolipop yang besar tu...harga dia pun bukan mainlagi...
tunjuk kat farisyah....besarnye......lupa pulak harga lolipop ialah....
RM 17.90..
bagi cik jue tak berbaloi langsung nak beli ...dan nasib baik anak dara pun tak nak ....kalau menangis satu store tu terpaksalah beli..tapikan si ayah selamba je menawarkan nak beli lolipop tu kat anak dara dia...
oklah kami sempat lagi ambil lolipop dan bergambar...

jomlah layan anak dara cik jue..posing dengan lolipop yang...

......BESAR PUNYE.....

besar tak????

beratnye saya pikul ni...

oklah sekian buat kali ini..tunggu keputusan CONTEST DIA DAN LOLLIPOP....selepas nie...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

Yan said... [Reply]

besaunyerr

ch@ said... [Reply]

pergh, bila nak habis tu. sya, meh kongsi dgn aunty meh, sya tak boleh makan gula-gula banyak-banyak. hiii.

tims said... [Reply]

wah besarnye cik jue,tu namanye giant lolipop tu..hehe,cik jue sis folow cik jue,nnti cik jue terjah n folow sis ye..

♥sYiLaSyiRa♥ said... [Reply]

mai ai besaqnya...xpernah jumpa la..mau berbulan nak abiskan nih

CiK JuE said... [Reply]

@yan:memang besar...

CiK JuE said... [Reply]

@cha;boleh kongsi dgn oni je...

CiK JuE said... [Reply]

@tims:memang giants punye...

CiK JuE said... [Reply]

@♥sYiLaSyiRa♥ :kat dalam tu ade gula2 kecik2...

tims said... [Reply]

cik jue,kata da folow.huhu..sob sob..

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

anak dara aku tak pernah jumpa ni..kalo jumpa mau dia nak :p

anie said... [Reply]

besaunye..meh la kongsi dgn ariQ skit

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa