Friday, February 18, 2011

AmPunKan DaKU

sapa tengok..cik Jue tahu ramai yang tengok dan salah sorang yang tengok ialah nana....aduh memang tak kering air mata tengok cerita nie...lepas tengok kat tv cik jue bukak pulak laman web ni www.malaymoviesfull.blogspot.com semata2 nak tengok balik cerita ni dan siap download lagi.....dan tengok berkali2 air mata ni tak pernah kering....
tahniah buat shiela rusli sebab buat cerita yang betul2 menyentuh hati.....kisah anak2 yang rosak alkhlak tapi masih ade yang sudi membantu walaupun seribu dugaan yang diterima.....


sapa yang tengok...ape korang rasa ye????

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

Ogy said... [Reply]

banjir g tgk cerita ni..lebih2 lg part dia serah anak kt suami dia tu...huaaaaaaaa......sedeynyaaaaa eh..teremo plak..

desperate mama said... [Reply]

saya tengok... saya tengok!!!!!.... menangis teresak esak gitu... sampai anak tanya.."mama sakit ke?"... hehehehe...

sakila's craft said... [Reply]

cerita nih mmg sedih, tp tak blh nak nangis lebih, sbb anak selalu pantau, nanti kantoi la mama dok nangis

~ yus ~ said... [Reply]

tengok juga. Memang sedih kan.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa