Tuesday, January 25, 2011

TetiBa PuLak.........

N3 pendek Di PAgi Hari...
Hari Ni Tak Tahu PuLak Nape....
Mcm2 RAsa....Mood memang Tak de Langsung....

tak tahu nape...
Nak Kata tak de duit ari ni GAJI...
Nak Kata Lapar....Tadi Dah Breakfast....
NaK Kata NganTuk....RAsanye tak!!!!
tapi hati RAsa GUndah Sangat....
Kadang2 rasa mcm nak nangis....
rasa mcm nak menjerit
rasa mcm2 lah.......

....................YA ALLAH ENGKAU TENANGKANLAH HATIKU INI..................


nak tanya kalau org ade migrain memang sakit kepala berterusan ke...dari minggu lepas lagi cik jue sakit kepala..kadang2 hilang tapi pastu sakit lagi......






jom klik bersama cik jue



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

~ yus ~ said... [Reply]

Tak pernah kena migrain jadi tak tahu.

Dah tolong klik HB cik Jue..:)

Hidayah said... [Reply]

nape ni cik jue?
sakit kepala memanjang ni apa kata cik jue p check blood pressure jap..
jgn stress2 bawak2 rilek

Mrs.Imran said... [Reply]

jangan l atak ada mood...jap2 g teman g jumpa cik jue ekk...brg cik jue dah siap...

lovezalovelady said... [Reply]

akak jgn stress sgt.
akk kene rileks je..
sy punye migrain skrg dah ok sikit..
sy bile byk pk tu yg jadi.
skrg dah pndai control.

LYAfrina said... [Reply]

lya 2 hari sakit kepala teruk..panas sgt.. tp sib baik kali ni xkuar darah kat hdung...

syokknyer gaji dh masyukkk..kije gov ..best la... lya next week bru dpt.

Cik Jue said... [Reply]

~ yus ~ :NI FISRDT TIME KENA

Cik Jue said... [Reply]

HIDAYAH:entah hidayah rasnye taklah stress sangat...dah pergi chek..tekanan darah rendah...

Zur@ZaRi said... [Reply]

klik ur HB da... nnt datang balas balik eh=)) happy shopping da dapat gaji=))

Cik Jue said... [Reply]

Mrs.Imran :ok tak sabar nak tengok....

Cik Jue said... [Reply]

lovezalovelady :entah eza...dulu kak jue tak pernah kena pun tetiba je ari tue kena migrain

Cik Jue said... [Reply]

LYAfrina:memang seronok gaji masuk..hahaha..kat sini tak panas tapi hujan je memanjang

Cik Jue said... [Reply]

Zur@ZaRi :ok cik jue balas sekarang dengan kadar yang segera..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa