Friday, January 7, 2011

tERkECIk hATi...:-(((

mOOd SEDIh yANG AmAT sAngAT...
TenGahaRi Tadi pergI berJimBa DeNgan MemBer Opis Pergi TenGok MemBer eX-Opis BerSalIn....baby Boy Comel saNgat..teruja sangaT....
tapi biasalah bila dah banyak gelak sangat..pastu mesti sedih...
sakit pulak hati ni..
geram pun ade....air mata pun sibuk nak ngalir....
tapi terpaksa pendam sendiri...
tak boleh cerita kat orang ...
biasalah...walaupun sakit hati yang amat sangat..
sedih yang amat sangat 
tapi terpaksa di telan...
kadang2 memang tak puas hati tapi...
malas nak cakap banyak...
kalau cakap banyak nanti berDOSA..pulak..
susah walaupun ade yang tak puas hati...
geram sangat.....
kecewa sangat...
bende kecik je tapi marahnye beria2...
dah tak boleh cakaplah tak boleh...
tak payah nak membebel panjang2...
panas je telinga dengar....
malaslah nak pikir...lantaklah.....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

anie said... [Reply]

np ada org marah msk lmbt ke td...

Cik Jue said... [Reply]

taklah...aku marah kat laki aku...

MummyEcha said... [Reply]

aku ingat kena marah ke aper?x perla..kejap lagi ok la tu...

Hidayah said... [Reply]

ni mesti bile cite g tgk baby baru dia bagi komen tak best.takpe biasela tu geram ngan diorg ni

~ yus ~ said... [Reply]

Sabar ye cik Jue. Takpe, luahan begini di blog pun boleh release tension juga kan...

ch@ said... [Reply]

sabar cikJue, sabar. tarik nafas dalam2 ya =)

ayunaufal said... [Reply]

nape lak ni kak jue.. hari tu ok je, bergelak ketawa... sabar ye..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa