Monday, January 24, 2011

Sape CuTi NeXt week..........

N3 Buat orang wilayah Persekutuan....sape yang ambil cuti panjang next week...cepat angkat tangan....kalau dihintung2 dengan tangan didarab berkali2..cuma perlu ambil cuti selama 2 hari anda akan dapat cuti selama 9 hari...yahooooo.....................
dari sabtu sampai ahad tue cuma ambil cuti pada 31/1/2011 dan 2/2/2011.......seronokkan....
cik jue pun sama ambil cuti..planing nak balik umah mak cik jue lah kat paka-terengganu..tapi tak tahu lagi..adik2 cik jue nak balik umah mak tapi tiket bas dah takda jadi semua beli tiket ke umah cik jue..tapi diorang semua start cuti 2/2/2011 macamana cik jue nak balik umah mak..tapi ok gaklah balik ari sabtu nie pastu datang balik sini 1/2/2011 @ 2/2/2011 ok gak tue...dapatlah dalam 4/5 hari.....
tapi kalau cik hubby taknak balik kampung tak pe tapi nanti cik jue plan tempat nak dihabiskan sepanjang cuti kali nie...mana nak pergi ye....cuba bagi cadangan sikit...takkan nak biarkan masa habis ngan berigitu sahaja..bawak farisyah jalan2 ok gakkan....

(motif sebenar sebab tahu cik hubby silent ready...abang bawaklah kami pergi jalan2 cuti2 minggu depan..please.....)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

MummyEcha said... [Reply]

huhuhu....samala kita...ntah aku pun tengah cr tempat2 yg menarik nie..kalu ader yg best2 bagitau kat aku sama....yer

anie said... [Reply]

gie cameron...
xpun jom kita sama2 konvoi2 g kelantan

Sidratul Muntaha said... [Reply]

ehehe..
ali aku tak amik cuit wilayah tu..
dia start cuti ari rabu..
sampai jumpa senin depan!
giler lama dia cuti..
takper..
ai pun nak cuti rabu minggu depan!
ahahha

ayunaufal said... [Reply]

g cameron la kak jue.. time ni la nak ambik pluang pjuk pojie..hehehe

amiey lee said... [Reply]

hoooreyyyyyyy sama la kita cik jue...tapi kan tapi kan...kta duk umah aja huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hubbyy keje...grrrrrrrrr

dilazfamily said... [Reply]

cik jue pegilah jalan2 tmpt bersejarah ke leh farisyah belajar sesuatu yg baru.
saya duk umah jer kot. tak de plan lagi

~ yus ~ said... [Reply]

Yang dekat2 pun boleh, tak pun mandi manda di pantai.

Pertanyaan cik jue di blog saya ukuran header saya tu 975px X 330px...:)

ch@ said... [Reply]

bagi kita dapat balik kampung (jhr) itu pun dah tahap bersyukur cikJue ;)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa