Monday, January 17, 2011

RiNdUnYe PaDamU...

N3 Di nPagi Hari....Dua HAri tak Bersiaran...weekend...cik jue jarang sangAt bersiaran last post n3 dimalam hari...pastu hampeh dah tak buka ..busy ke?????taklah busy tapi tak lekat kat umah....maklumlah "kekAsih hati" Cik Hubby datang..jadi maknanye tak lekat kat umah.....
tapi sedih jugak tak dapat hadir kenduri doa selamat kat umah budak opis YANA...sebelum ni memang dah janji nak datang tapi.................
oklah nak buat kerja dulu..jap2 lagi kita sambung balik......
nak bercerita Kisah pi Penang ari Tue...

ok peace pada yang sudi jalan2..tinggalkan jejAk nanti anda kan dikunjungi.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

~ yus ~ said... [Reply]

weekend biasalah, mesti tak lekat kat rumah kan..

Saya pula weekend baru ni, cik abang takde, jd melekat jelah kat rumah tu...huhu

ch@ said... [Reply]

cikJue dah pandai tempek watermark. SYABAS. hiii cha, aunty ch@ datang tengok cha niii. peace jugok.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

wah mesti banayk citer yang menarik ni, cepat2 citer nak tau jugak

So Shy Lady said... [Reply]

salam knal cik jue,

n farishah juga hihi.......

So Shy Lady said... [Reply]

salam knal cik jue,

n farishah juga hihi.......

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa