Thursday, January 27, 2011

My New WaTerMarK...

Allahamdulilah..salam dan selamat pagi semua.....
bersyukur kita kerana ALLAH masih lagi memberi kesempatan cik jue untuk membuat N3 pada hari ini...
pg ni nak kongsi sedikit kegembiraan dihati kerana cik jue dapat watermark lagi dari SYAMILA
ini pun sama percuma dari syamila...insayallah kalau cik jue berjaya buat watermark sendiri nanti..cik jue kan buat untuk korang semua secara percuma ..tapi nanti dulu ye..sekarang baru belajar sikit2 cara nak buat watermark nie...lagipun buat masa ni keaadan tidak mengizinkan lagi.....kena bagi banyak tumpuan kat anak dara cik jue...oklah sebelum cik jue membebel dengan lebih panjang dan korang semua naik bosan inilah watermarknye.....

inilah dia...dan bila di letakkan digambar jadi mcm gini....
inilah hasilnye....

terima kasih syamila sudi menghadiahkan cik jue watermark...
pada mereka yang ingin watermark boleh ke blog
 
 
 
 


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

Mama Kembar 3 said... [Reply]

cute laa watermark cik jue, i like! hehehe

~ yus ~ said... [Reply]

Memang cantik watermarknya..:)

wahida said... [Reply]

cik jue, saya ada watermark, tapi dah lama x pakai, sbb malas...hehe...
anyway, watermark cik jue mmg cantik, siyes!!

Zaidah said... [Reply]

cantiklah cik jue...pandai dia buat kan...

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

cantik :) me pun offer watermark dan banner percuma utk sesiapa yang berminat :)

http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html

http://www.elissmie.com/p/korang-nak-header-secara-percuma-kalo.html

as cHubby said... [Reply]

wahhh...kelas gitu cik jue punya watermark...suka3x... =)

Cik Jue said... [Reply]

Mama Kembar 3:i like to..

Cik Jue said... [Reply]

yus: cik jue suka jugak

Cik Jue said... [Reply]

wahida: buat masa ni rajin lagi setakat nie..pasni tak tahule..

Cik Jue said... [Reply]

e.l.i.s.s.m.i.e ;aku nak header percuma nanti aku pergi kat kau ye..

Cik Jue said... [Reply]

as cHubby :hahaha kelas ye..

Ogy said... [Reply]

lawa....

ai berwatermark hangat2 tahi ayamm je...skrg dh malas nk tempek..huhu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa