Monday, January 24, 2011

Macam Mana BoleH tak PerAsan Nie...

Salam SeMUa N Good MorNing...
ari ni cik jue rasa macam cik jue lah ibu paling teruk...
macam mana cik jue boleh tak perasan...
anak baru sorang tapi boleh tak perasan ...
aduh sedih dan duka betul hati ini....
sebenarnya ari jumaat ari tu...
cikgu farisyah ade bagi kerja sekolah...
tapi cik jue boleh tak perasan langsung...
sampailah pagi tadi nak masukkan baju dalam beg sekolah..
terpandanglah buku latihah ....
buka aje buku tengoklah ade cikgu tanda...
dan note kat situ 
"KERJA RUMAH SILA HANTAR PADA 24/1/2011"
alamak macam mana nie....nape cik jue boleh tak perasan masa mabil baju dalam beg dia ari jumaat lepas....
aduh anak baru sorang tapi kerja sekolah anak pun cik jue tak boleh nak pantau...
sedih gila..rasa macam cik jue rasa cik juelah ibu yang teruk....
aduh nape boleh tak perasan nie...rasa bersalah amat sangat ...
sampai sekolah cik jue beritahu kat cikgunye...
malam ni cik jue akan ajar farisyah buat sebab esok dah kena hantar....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

~ yus ~ said... [Reply]

Takpe cik Jue. Kadang2 kita memang terlupa sebab bz dengan benda lain.

yus selalu bila anak-anak balik dari sekolah, benda pertama yus tanya ada kerja rumah tak? Lepas tu suruh mereka sendiri keluarkan buku kerja tu dan letak atas meja. Nanti kalau mereka terlupa, saya ingatlah mereka ada kerja rumah. Kalau takde buku atas meja, takdelah tu..anak2 pun dah faham dah...:)

ayunaufal said... [Reply]

cik jue: biase latu..kdg2 kita lupa.. bkn saje buat lupa.. mmg kita btul2 tak prasan.. so, jgn salah diri cik jue ye.. mlm ni kene ajar farisyah buat keje skolah ye..

Hidayah said... [Reply]

ala cik jue..sbb anak baru sorg la boleh terlupa tu..benda kecik je tu...

Ogy said... [Reply]

kerja seorang ibu dan isteri ni tak terbatas...dgn kerja kt opis lg...so mesti ade yg terlepas pandang...dont feel guilty sgt ya...masih sempat tu..

[-suziey-] said... [Reply]

aiyak..ala terlepas pandang.xpela..cikgu xmarah pnya..hehe

Cik Jue said... [Reply]

~ yus ~:sebabnye sebelum ni tak pernah ade home work tak sangka pulak masuk tadika ni kena ade home work pulak..lepas ni kena chek hari2..

Cik Jue said... [Reply]

ayunaufal :betul ayu malam ni farisyah kena buat kerja sekolah esok nak hantar

Cik Jue said... [Reply]

Ogy :memang terlepas pandang sangat2...

Cik Jue said... [Reply]

[-suziey-] :nasib baik cikgu takmarah...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa