Friday, January 21, 2011

JoM NaIk BasIkal.....

Jom KiTa Naik BasiKal.....bersama anak DarA CiLik Yang Buat pelBagIa aksi....JomLah Kita seLami Jiwa siKeciL BiLa diLepasKan KelUar.....HaPPY SaNgat DeNGan PeLbagAi Aksi BAgAI dUnIa FarIsYah Yang PuNya....

temPat KeJadIan: DaTaran PuTraJaya Yang Dalam Renovation
Masa : 6 PeTang HaRi ahaD 16/01/2011


senyuman yang penuh kepuasan...

posing dulu sebelum meneruskan pengembaraan...

ye..lihatlah dunia...

bajet cunlah tue...

peace farisyah bebas...

mana muat ibu....


farisyah kalau dapat lepaskan dia buat XTVT yang di suka bukan main lagi..jadi untuk melepaskan GiaNnye ..Kami akan membawa dia ketaman atau bermain basikal untuk melepaskan giannye...

oklah jumpa lagi bye2.....happy holiday...
tengah duk rangka nak ajak cik hubby pergi mana weekend nie-hujung bulan nie...pokai sudah....tak sabar nak tunggu hari selasa...GAJI...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

aNa said... [Reply]

amboi sukenya farisyah...tenang hati tgk sya gembira..

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer beskal dia.. pink putih... tgu asya beso nk beli gak..


farisyah nmpk happy sgt tu.

MummyEcha said... [Reply]

pinky gurl....:)sesekali aku pun nak bawa ank dara aku tu naik beskal kat sini...kita calling2 ya...

Cik Jue said... [Reply]

ANA:MEMANG SUKA SANGAT2 TUE

Cik Jue said... [Reply]

lya:memang happy..nanti jangan lupa beli utk asya satu ye..

Cik Jue said... [Reply]

MummyEcha:ok nanti kita pi sama2 ye...

anie said... [Reply]

sonoknye dia...ariQ pun nak join jgk...beskal ariQ pun pink color jgk tau..hahaha

Ya ALya said... [Reply]

cantiknyer basikal dia.....pinjam boleh....heheheh

BIONIC WOMEN said... [Reply]

lama x bwk Dhiya g Putrajaya, dulu kami sellau bawak dia cycling kat sini. skang ni jarang dh pergi, basikal dia besar dah skang, huhu

mrs_yb's said... [Reply]

hahaha...sumernyer pink dr baju sampai beskal..haru2...

mrs_yb's said... [Reply]

hahaha...sumernyer pink dr baju sampai beskal..haru2...

ayunaufal said... [Reply]

best nye farisyah men beskal.. tapi yg tak best nye dataran putra skang ni tgah renovate..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa