Friday, January 21, 2011

JOm JaLaN2 Di IKEA....

Ni Kisah awal Tahun Masa Mak Cik Jue DataNg ari Tue....Saja bawak Mak Jalan2 Pi IKEA...Bukan ape keBetUlan Cik HubbY nakl PerGi Tukar Kerata Kat SunGai buLuh Jadi Kami IkuTlah....pAstu Ade BarNag NAk CarI...Mood Nak BeCerIta tAkde seBab Ade KerJa Jadi LayanLah GamBAr Farisyah ratu PosiNg Cik Jue...

posing DuLu Kat Umah PrinCess

iBu Pun Nak PosIng JuGak...

buKan Main Lagi...Bersama patuNg besar...

test dulu best tak kerusi nie...

mak uteh nak jugak...

ibu sya nak try jap....



oklah ni aje yang nak kongsi..korang boring ke asyik tengok gambar je...upssss jangan marah ye n jangan sampai termuntah kasi dah ye.....sebab ini buat tatapan farisyah bila dia besar nanti...
insayallah

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

17 comments:

puan nina said... [Reply]

kite pun suke tempek gambo saje.. =)

jemput join ga sy http://puannina.blogspot.com/2011/01/my-birthday-giveaway.html

ch@ said... [Reply]

cha, ibu tak beli rumah dolly tu tuk cha ke? hihik. kalau cha nak minta ibu ye, bagi rumah ibu penuh dgn mainan cha.

Nana said... [Reply]

heheh xg makan meatball ke?

Cik Jue said... [Reply]

ch@:tak sebab kat umah dah ade yang kecik...

Cik Jue said... [Reply]

NANA:pi makan itu pastu best...

So Shy Lady said... [Reply]

yepp, sronok juga ikuti proses pmbesrn ank2 mlalui blog...

BIONIC WOMEN said... [Reply]

lamanya x gi ikea.selalu ajak hubby g tapi selalu cam ader jer yg menghalang..hehe..lagipun g ikea mesti nak membeli, mesti ada yg berkenan

wahida said... [Reply]

saya pun suka tepek gambar dr bercerita....hehehe...

Aku Ibu Muda said... [Reply]

kak na perasan tak? sama gambar umah barbie tu kan..hihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

wah bestnya pi ikea,kita tak pernah pi walaupun dekat je dgn rumah...cik jue tak pasang heartbeat lagik ke, moh la pasang ada tutorialnya kat blog kiter

Cik Jue said... [Reply]

puan nina:senang gambar je bercerita

Cik Jue said... [Reply]

So Shy Lady:memang seronok...

Cik Jue said... [Reply]

BIONIC WOMEN :memang wajib beli..walupun satu...hahaha

Cik Jue said... [Reply]

Aku Ibu Muda :memang sama pun...

Cik Jue said... [Reply]

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis:best memang best tapi orang ramai sangat tambah2 weekend...
jue dah pasang..jangan lupa klik ye...

anie said... [Reply]

spek mata pun pink...ish..ish...

ayunaufal said... [Reply]

bergaya skan tul anak dara cik jue ni.. makin besar makin cntik...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa