Thursday, January 27, 2011

Hasil Rembatan Bulan.....

Inilah nak bercerita sikit pasal rembatan bulan ini..pembelian tanpe perlu ke shopping complex..tajaan sepenuhnye oleh cik mohd fauzi aka cik hubby....suka tak kalau kita beli barang orang bayarkan..kalau cik jue memang suka sangatlah.....cayalah....

rembatan pertama...
kotak pensel yang comel lagi cute...
tempah untuk cik jue tapi pemilik blog kasi satu untuk farisyah..sebab bezday dia sama ngan farisyah dan pemilik blog adelah sepupu cik jue...
dan inilah hasilnye...

ok yang dua kat depan tu ye..
yang gambar kartun tue farisyah punye...
yang gambar bunga2 tu cik jue punye...
gambar ni copy dari mama zara...
(kredit to mama zara)


dan rembatan kedua pulak ialah...
cover hand disk...
ini pulak hasil pembelian dari member opis..
ini barang ke empat yang cik jue tempah dari kila...
hasil buatannye amat menarik hati cik jue

pandangan hadapan..
(copy gambar dar kila)

ini pandangan belakang..siap ade nama ANNA
(nape anna bukan jue..sebab kalau letak namajue nanti ade org akan rembat....)
ini pun copy dari KILA...


buat mama zara n sakila terima kasih sebab dapat memenuhi impian cik jue..
buat cik hubby terima kasih sebab membayarnye...
kalau korang berminat bolehlah korang ke blog mereka ye...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

Mrs.Imran said... [Reply]

cik jue nih mmg suka shopping ekkk...

Aku Ibu Muda said... [Reply]

wahhh..kak na mmg minat ke brg2 handmade ni...

hari ni kak an ada buat id card holder pulak..hehe...nanti dh upload, jemput la tengok ye.. :)

ayunaufal said... [Reply]

cik jue nak buat ape byk2 pencil box tu? meh bg saya 1.. wahhh, cantiknya porch hard disk yg kak kila bt tu.. ni yg sy terpanggil nak oder gak ni..

LYAfrina said... [Reply]

ehh k.jue.. aritu, lya ada terima pensil box y love2 tu.. dr blog selamanya pegantin baru.. sbb mnang folower ke-200... sepupu k.jue ke tu??

Cik Jue said... [Reply]

lya:ye sepupu k.jue..

Cik Jue said... [Reply]

ayu:hahaha mana boleh satu untuk kak jue satu untuk farisyah...memang cantik hasil tangan kila...orderlah

Farhan Zulhusmi said... [Reply]

rezeki kan....
alhamdulillah...
catik tu....




salam perkenalan....

~izan~ said... [Reply]

cik jue..cantik la hardisk casing tu...sukanya..nak tempah jugak...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

wah cantik & shomel la...nak satu boley?

Ogy said... [Reply]

yg bunga2 tu lawooo ai bekenan...nak bolehhhh??? hehehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa