Tuesday, January 4, 2011

DaN mereka Yang bErtUAh Ialah..............

Ok sekarang cik jue nak kasi tahu siapa yang akan mendapat FM @ KeyChiN dari Cik Jue...disebabkan si kecik molek ni dah tidur jadi terpaksalah memakai khidmat RaNdom..ye....(opsss cik jue tak pandai nak copy jadi terus kasi tahu pemenang ........................

tempat pertama :.......................NO 10 :-   [-suziey-]

tempat yang kedua :..........................NO 3 :ummiaqeef 
tempat yang ketiga ialah:..................NO 4 :YAN

tempat yang ke empat ialah....................NO 8 Ya AlYa


Ok..semua inilah keputusannye..bagi mereka yang tak berjaya lain kali cuba lagi......jangan lupa hantarkan detail..nama dan alamat ke ...anna_farisyah82@yahoo.com......



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

Huszaini said... [Reply]

assalammualaikum tuan tanah


Anda dijemput sila lihat sini

http://amrafahan.blogspot.com/p/jom-berkelah.html

ummiaqeef said... [Reply]

yeay..menang lg! tq cik jue... nanti saya emel detail.. ;P

EiJa ZaQuaN said... [Reply]

Tahniah kpd pemenang bertuah :)

wahida said... [Reply]

x pe, saya akan cuba lg..caiyok caiyok..
congrate semua pemenang...

[-suziey-] said... [Reply]

ouh noooo..i bertuah u..hiks..xsangka plak..yeayyyyy i likeeee.harap2 dpt la FM..haaahah giler FM btl..anyway thanks cik jue..sgt teruja :)

eiyra'z said... [Reply]

congrates kepada yg menang...sob..sob..nak menang jugak..huuhu...

aNa said... [Reply]

sedihnye tak dapat..

Yan said... [Reply]

yeaaaaahhhhhhhhhhhh!!!! suke suke suke

Ati Masrif said... [Reply]

tahniah pd yg menang..

tak tau pun ada contest ni..

Mama Kembar 3 said... [Reply]

congrats to all winners! :-)

btw, mama tag cik jue utk GA, ni link:

http://mamakembar3.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Yan said... [Reply]

salam..
cikjue..
yan dah emel dah details hari selasa aritu.. tak dapat eh..

takpela bg kat cni eh

Nurmayanty Alias
no. 19 jalan pelanduk
tmn scientex
81700 pasir gudang, johor

Ya ALya said... [Reply]

salam...ya dah email...kt fb pun ada gak alamat ya....tq cik jue n tahniah gak pada pemenang yg lain....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa