Friday, January 7, 2011

BE ke 5.....TeriMa KasIh....

huhuhuhuh...suka sangat2...
sebab dapat BE lagi
kali ini dari NOKIA pulak...
walaupun trafik sekarang tak berapa banyak..
tapi cik nuFFnang Masih Lagi Bagi Kita BE...
aduh kekadang pikirkan ..
camana nak naikkan trafic...
sekarang kena bagi lebih komitmen ...
pada kerja dan farisyah....
tu yang tak sempat nak BW nie...
tapi apa2 pun tQ nuffnang....
i love u so much....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

~ yus ~ said... [Reply]

Wah! Best tu. BE saya yg tgh running ada 2 je. Bilalah nak tambah lagi..:)

ch@ said... [Reply]

cikJue... apa tujuan berblog? utk suka² kan? tuk kongsi kisah kan? takpe perlahan-lahan, mesti nuff bg BE punya =) happy blogging.

deeya_shouranlee said... [Reply]

gud luck kak ju(,")

Ati Masrif said... [Reply]

tahniah cik jue

kak ati xpernah dpt langsung

sedih juga..BE tu akan masuk secara outo ke
or kita yg kena masukkan yer..

Cik Jue said... [Reply]

yus:ala kita pun baru lagi nie...

cha:hahaha selamat berblog jugak...

deeya:tq...

kak ati:tklah di masuk sendiri..nanti akak dapatlah tue..sabar ye kak..

Shaofie said... [Reply]

jemput join segmen. mudah je.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Hidayah said... [Reply]

Best la...Nuff mmg best trafik saya pun slow tapi BE running lagi..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa