Saturday, January 1, 2011

2010.......welCoMe 2011

SeLamat TiNggaL 2010 Yang MemebAWA SeRiBu KeNanGan suKa dUka SeBuaH KehIduPan...Yang membawa SerIbu Pengajaran serta Pengalaman..membawa kita kepada seribu KegembiRaan Dan KeduKaan..dan SeGala Yang Berlaku Mmebawa kita LebIh mengenali ertI hiDuP sebenar..sesungguhNye yang bUruk itu kiTa jaDikan semPadan dan Yang Baik Itu Kita Jadikan PeDoMan.....
 
 
KISAH 2010
 
JanuarI...
kisah pertama diawal tahun berjalan di AquarIa KLCC
(happy mood) 
 

febuari + Mac..tiada yang menarik hanya kisah biasa jalan2 bersama family n pulang kekampung
(time ni happy lagi)
 
APRIL KAU MERUBAH SEGALANYE...
bezday cik hubby
KisaH farIsyah TiDaK sihat BerMula pada bulan ini....
perjalanan yang mula2 mengembirakan...
kami kegenting.... 

 
dan seterusnye....
farisyah ade problem jantung
dugaan yang berat.....sebak rasa hati..terpikir jugak mengapa berat dugaan yang kau berikan kepadaku YA ALLAH..namun aku terpaksa redai....
 
MEi..semuanye terJawab....
(time ni sedih sangat)
 

JUN...
BeZday Cik Jue N My Mum N my Dad
dan 
Farisyah KeNa Operation....
(mood sedih lagi)


JulaI....
MooD sedih Jugak.....
ROmBakan OpIs..Kena PinDah Opis Lain
tension gila...


ogos....
anniversery yang ke 5 tahun...

farisyah  masuk wad lagi...hypoglacemia
 

SePteMbEr...
 
SeLamat HaRi Raya...(raya tak best mak tak sihat dipagi raya)
bezday farisyah...
temujanji dan temujanji lagi demi anak tersayang...


OKTObEr

farisyah terus dengan temujanjingan bersama hospital dan IJN...
dan kali ini kisah sedih kami terjadi lagi tapi yang paling mestilah CIK hUBBy kerana "kekasih hatinye "tidak sihat dan kena poTong kaki....




NoVeMbEr

cik jue dapat anak sedara baru 
farisyah teruskan appiment mata dan speech trapy...

DisembEr

cerita kisah sedih dan happy bersilih ganti...
farisyah kena buat chek telinga bulan 1 nie...nak tahu kalau2 ade masalah...
kekasih hati cik hubby tidaklagi seperti dulu..selalu tidak sihat...



lupa pulak :

ade yang paling best ..impian kami tercapai membeli sebuah rumah disalak tinggi....
dapat hadiah yang best dari cik hubby.....
cik hubby dapat tukar sport rim kereta..(impian 3 buah kereta baru tercapai)
dan jalan2 bawak farisyah.....


dan azam tahun 2011 pulak.....

semoga farisyah boleh bercakap lancar dan tiada masalah kesihatan lagi...
dapat masuk rumah baru....
kesihatan kami sekeluarga terutama cik hubby ,mak dan ayah...sihat selalu dan sejahtera hendaknye..
dapat kuruskan badan...
serta dapat baby baru (adik farisyah)



AMINNNNNNNNNNNNNNNN TERCAPAI SEMUA HENDAKNYE

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

anie said... [Reply]

Happy new year..hopefully this year farisyah sentiasa sihat selalu tau..sian kat ibu..good luck

MummyEcha said... [Reply]

mudah2an semuanye akan terlaksana pada tahun 2011.........

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa