Saturday, July 31, 2010

"Cuties Stripes n Line Contest"

Contest pertama yang MAMA RIFQY yang anjur...kalu korang nak join boleh le..janji ade anak @ sape saje yang umur 1 tahun hingga 4 tahun memakai ape saje baju @ seluar yang bercorak belang..janji BELANG 
kalu nak join jomlah KLIP SINI YE....

comelkan gambar PUAN PENGANJUR  ni (suka tengok)

ini pulak dari aku
nama anak:Nur FAriSyah BinTi mOhD FauzIe
umur :3 Tahun 10 Bulan
DOB : 08/09/2006
jomalah kawan2 kita memeriahkan lagi Contest ni

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
sekadar selingan ade gambar farisyah pakai baju belang2 kat bawah ni aku suka tengok tapi gambar ni tak nampak muka dia...gambar ni aku snap masa farisyah masuk Wad Kat IJN Bulan lepas...(klau nak tahu kenapa korang kena KLIP SINI


inilah dia ..rajin tak baca buku????


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Nandos...si PERI-peri...

Jumaat yang tenang tapi ade sedikit serabut dihati....bermula perjalanan yang indah mencari sedikit kedamaian dihati mengorak langkah ke NAndos si peri2 bersama rakan menjamu selere....dan menCari seribu ketenangan (Hhahaha melalok pulak aku ni)
sebenarnye tengahari tadi aku n my friend mencari kelainan menjamu selere yang besar di Nandos ...saje2 memhabiskan masa bersama sebelum aku dan zoo melangkah keluar menuju ke tingkat 4...walaupun hanya di pisahkan oleh satu tingkat namun kita tidak tahu kesulitan di kemudian hari..jadi kami pun ambil keputusan pergi BERFOYO-FOYO .....

posing..jangan tak posing..sambil menunggu makanan

haha inilah kaki yang suka berfoyo*

Best Tak????????

Dah Licin.!!!!!!!

wei..nanti korang nak kluar makan jangan lupa pulak ajak aku ok.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

ULN @ Unit K .....memori terindah..

sini aku nak up lout bebErApa keping gambar kenangan aku bersama ULN masa kat unit "K"..Mulai 2/08/2010 Unit ULN akAn bertukar ke Tingkat  4,meneruskan perjuangan namun terpaksa meninggalkan 2 orang ahli keluarga kami iaitu Anie dan Mai, sedih tau dua2 ibu mengandung....takpe jangan sedih2 lagi jomlah cuci mata sikit...

ahli keluarga ULN
1.MY BOSS Puan Z (Sporting habis)
2.Si ZOO (aku bawak dia nak atas bersamaku)
3. ANie..Member yang banyak kongsi cerita (terpaksa ditinggalkan)
4.Mai..Member gosip dengan zoo (juga terpaksa di tinggalkan)
5. Aku Lah TU...

4 Beradik....ULN

Kenangan Yang Indah

Inilah kami Kat Opis...

INILAH KENANGAN YANG TERINDAH AKU LAKARKAN BERSAMA TEMAN @ OPIS YANG TERSAYANG TERUTAMA ANIE,ZOO,MAI,CIK BAL 'N' SEMUA YANG STAF UNIT K, 
KAMU SEMUA PALING BEST......

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, July 29, 2010

Aku ReLa DaLam TerPaksa...

 TiNggaL Dua Hari Lagi Kau Bersama2 Budak UniT "K"..lepas ni bermula isnin bertukarlah tempat dan kawan..nasib baik aku bawak si ZOO...Mengorak Langkah Menekan LIF menuju Ke tingkat 4..Kalau dulu Hubby aku yang Kat TIngkat 4 aku Ke TIngKat 2 kini Dah Terbalik ..aku ke TingKat 4 Hubby aku Ke TingKat 2....  

Ape Nak Buat Kami seKadar MenTimun..mereka semua tu DuriAn...Bergolek Kekiri Kami kena BerGolek ke Kanan pun Kami Kena..Jadi Walaupun sedih Kaki Ingin Melangkah Tapi Nak Buat MAcam  Mana aku TerPaKsa DaLAm ReLa...

TeMan...
ia Teman Boleh Di Cari Tapi Sama Ia DenGAn Yang Sedia Ade...Serasikan Kita?

iLMu
Mengorak langkah ke sesuatu Tempat itu akan menambah ilmU yang Ade Tapi..cuKupkah Ilmu Yang HenDaK Di TinggAlkan Ini ...Ia Hanye Se TahuN Jagung....

BoSS
NasiB BAik MAsih Di BAwaH Boss Yang Sama..Tapi Yang besar2 Dah Tukar....BolehKah Aku mengiKut RenTaknya....


KeNaNgan Itu InDah Tapi PErPisAhan Itu amat MeMeritKan......
SaLam PerPisahan Buat UniT "K"
thank you For Everthing.....
Jangan Lupa AKu Ye TeMan2 BuKan Jauh KiTa Ber Pisah HanYa DiPisahkan Oleh satu TingKat aJe...Nanti Masa rehat Kita kan Bersua.....(Tak Boleh lebih2 nanti sebab Aku Rasa SeBak sangat Nie)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, July 28, 2010

KeNaPa SaYa SuKa MasUk CoNtest...

KeNaPa SaYa SuKa MasUk CoNtest...
  • SeBab DaPat CaRi KAwAn Baru
  • NAk MENAnG HAdIaH (Setakat ni tak menang lagi :-)
  • SuKa SUkI Aje...
  • SaJe NAk KOngSi CerITa PlUs Rasa...
  • SeRoNok Ape..TiMe TunGgu KEpUtusan DengAn MemBer Opis...
  • KeNAngan Itu SeSuatu Yang Indah AnDai DApaT BerKonGsi Ia Kan MenJAdi LeBih BerMAkna
  • Itu Ajelah KeNaPA SayA SUka MasUk CoNtesT.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

ConTest Gaya AnaK Anda...

salam bercontest...sebenarnye kalu ikut syarat farisyah tak layak masuk tapi setelah bertanya kepada Puan Punye Blog di kata boleh jadi aku pun ape lagi join le...tak kisahlah menang ke kalah janji aku dapat join..suka hati aku aje kan......

Contest kali ini di anjurkan oleh AFARQIES

model gayung oleh Pihak Penganjur...

dan ini model bakul dari aku....
nama ibu: Jue-AnNa Fauzie
Nama anak: Nur Farisyah Mohd Fauzie
Umur :3 Tahun 10 bulan

cerita bermula begini ...masa gambar ni di ambil umur farisyah 2 tahun 9 bulan...farisyah ni suka sangat main bakul..jadi satu hari ayah dia mintak tolong dia simpan bakul dalam bilik tapi lain pulak jadinye...dia ambil bakul letak atas kepala dan menyanyi sambil menari sekali...ayah dia juga sempat snapkan beberapa keping gambar lagi dan siap ade video lagi anak dia menari TARIAN BAKUL.....






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, July 22, 2010

CONTES HITAM ITU MENAWAN

"HITAM ITU MENAWAN"..yes contest lagi ...memang hitam itu menawan ia menjadikan kita nak sweet sangat..dengan kata lain nampak kurus..hahahaha 

sweetkan banner dari penganjur...kalau korang nak join jomlah  KLIK AJE KAT SINI 
aku nak join nie..nia dia PIC yang telah Di HITAM PUTIH

PIC ini DIamabil Masa Kami Sekeluraga BerCuti DI Genting Highlands, comel tak gambar nie...percutian yang tak dirancang tapi mendatang keseronakkan di luar jangkaan....
member yang aku suka Tag ialah
CIK BAL
AYU HAFIZ
ANIE EYPUL
SUZIE
KAK ANA (MAMA NURIN)
korang semua jomlah join....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Mrs BuBu Giveaway...

Happy Anniversary,walaupun pada zahirnye kita tidak mengenali tetapi Dunia Blogger ini merapatkan lagi tali silaturahim antara kita....jue sekeluaRga mendoakan moga MRS BUBU berbahagiA hingga akhir hayat,mendapat kerahmatan didunia dan akhirat serta dapat mendidik anak2 menjadi soleH serta solehah.....


KORANG NAK JOIN JOMLAH ....KLIK KAT SINI YE....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, July 21, 2010

Season 4 Cute Funny Eating Baby.

kali ini nak masuk lagi contes anjuran suzie n malinasiam n anje aka mama balqis.
inilah banner dari penganjur....

Nama: Nur Farisyah Binti Mohd Fauzie
umur : 3 tahun 10 bulan

contes ni bermula pada 21 July dan berakhir pada 15 Ogos 2010 jam 2.00 pm
                                         jomlah kita join ramai2....KLIK KAT SINI

jangan lupa pesanan dari pihak penganjur 
" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BukaN Rezeki Farisyah

N3 kali ini tentang contest   Girl With Dress ..mula2 farisyah masuk top 10.....tunggu punye tunggu akhirnye keputusan pun kluar ari ni...nampaknye tak de rezeki farisyah..tapi yang menang tu memang cantik2 ...
so tahniah buat semua pemenang ,buat penganjur terima kasih sebab pilih gambar farisyah dalam top ten....lain kali anjurkan lagi contest yang best2...
nak tahu sape yang menang....KLIK KAT SINI
 
ini gambar farisyah dalam TOP TEN..(copy dari penganjur jangan marah ye SITI)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, July 20, 2010

Farisyah @ Basikal @ JalaN2

kali ni malas nak cerita jomlah layan gambar farisyah yang dah makin pandai naik basikal..dah bawak laju dan dah pandai BREK....

TeMpAt KeJadiaN :Taman DePan PICC Putrajaya
WaKtu KeJaDian : 18/07/2010 @ 6.00 PeTanG

aksi farisyah bersama basikal...

farisyah posing bersama basikal..

farisyah ,ibu dan ayah...

 
loving couple...jealous tau


posing lagi...


farisyah dan jongjang jongkit...

farisyah jom balik dah petang nie..nanti lain kali kita datang lagi ok....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, July 14, 2010

Sedihnye....nak kena tukar unit

aku dapat berita yang langsung tak mengembirakan hati tengahari tadi....aku kena tukar unit kat tingkat 4...sedihnye aku kena tukar dari unit "K"..sudah 2 tahun aku berada di unit "K" ni..banyak suka duka telah aku kongsi bersama....kenapalah dia orang ni buat pertukaran tak pikir tentang kita orang bawahan..yang nak buat kerje adalah kita..nak mengadap semua fail pun kita..memang dia orang ni tak de perasan langsung..tak pernah nak pikir pasal orang bawahan nie...
sedih betul nak tinggal member kat sebelah aku ..SI ANIE..nak tinggal member  gelak aku CIK BAL...nak tinggal semualah2 yang ade kat unit "k"...(mai,ana,eza.dot.kema,eril,sue,kak fiza,kak timah,emy dan semualah tak sanggup nak sebut sorang2 ramai sangat...)sedih sangat..aku rasa nak menangis aje (bukan nak menangis tapi dah berair mata ni)
sakitnye hatiku ini ....kecewa yang amat sangat....sekarang unit "K" akan tinggal kenangan buat aku...kawan2 unit "K" jangan lupa aku ye..sedihmye nak tinggal korang...maklumlah aku ni kaki bising suka gelak2 dengan korang,suka lawan2 cakap tapi sekarang aku tak tahule..setuasi baru aku kat sana nanti...doakan aku moga dapat sesuaikan diri...

adakah ini akan menjadi kenangan?

wawawa..sedihnye...
lagi parah jiwa ini

hilanglah serinye nanti...

anie..aku mesti rindu kau..tiada teman nak gosip aku..

bal....sedihnye aku...

kak jue dah tak boleh kacau Emy lagi...


MOGA TAKDIR MUNGUBAH SEGALANYE......AMINNNNN

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Sunday, July 11, 2010

akhirnye..terjawab sudah

Aku punye tajuk macam nenakutkan..bukan ape akhirnye aku dapat juga jawapan sebenar bagi masalah farisyah..ye my little princess tu..biasalah ia baru boleh bercakap tapi pelat yang amat sangat..tapi berSyukur sekurang2nye selepas bawa pergi jumpe doktor alhamdulilah tidak ade2 ape yangamenakutkan  maksud aku semua dalam keaadan ok...duduk tengah2 aku belek majalah PAMA akhirnye aku dapat jawapan yang selama ini aku cari dan ini mengurangkan sedikit tekanan aku selama ni...jomlah aku kongsi dengan korang...

 Pada umumnya 75 peratus kanak-kanak boleh menyebut bunyi-bunyi tertentu pada umur yang tertentu. Contohnya, pada usia anak 3 tahun, mereka sudah boleh menyebut bunyi-bunyi b, d, g, h, m, n, p, t, w, ng. Apabila umur mereka mencecah 3 tahun setengah, mereka boleh menyebut k,f.
Pada usia anak 4 tahun pula, mereka boleh menyebut ‘l’, ‘sh’, ‘ch’. Seterusnya, pada usia anak 4 tahun setengah, mereka boleh menyebut j,s,z. Pada usia anak 5 tahun pula, mereka sudah boleh membunyikan huruf r. Pada usia anak 6 tahun pula, mereka sudah pandai membunyikan huruf v.
Apabila usia mereka meningkat 7 tahun, mereka menjadi semakin cekap dan boleh membunyikan ‘th’ (macam bunyi huruf ‘tha’ (huruf al-Quran). Namun, perlu diingatkan sekali lagi, 75 peratus sahaja kanak-kanak yang boleh menyebut huruf-huruf tertentu mengikut tahap umur mereka. Tidak semua kanak-kanak akan melalui tahap yang serupa.
Mungkin mereka cepat berjalan, oleh sebab itu mereka agak lambat untuk bercakap dan juga sebaliknya. Mungkin disebabkan faktor kognitif dan sosialisasi mereka. Sekiranya sudah berjumpa doktor dan  tiada masalah atau kecacatan fizikal, mungkin anak anda mengambil sedikit masa untuk bertutur sepenuhnya berbanding orang lain.
Cuma, jangan terlalu melayan pelatnya itu sehinggakan kita sebagai ibu bapa turut bercakap pelat dengannya. Betulkan setiap kali anak  bercakap pelat. Jangan dimarahi seperti “itu salah...berapa kali nak cakap”, nanti anak-anak akan berasa bimbang, cemas, takut, dan malu.
Hanya ulang semula perkataan yang pelat dengan perkataan yang betul dan mintanya mengulanginya. Jangan pula membandingkan dengan orang lain seperti “tengok tu, adik lagi pandai dan cekap dari abang”. Dengan berbuat demikian akan hanya menjadikannya berasa rendah diri dan mungkin marah dan dendam pada adiknya.

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Baby BIRU Contest

Salam Bercontest lagi kali ini aku masuk contest anjuran MY BeloG _Mrs.Hilmy,dia punye contest ni berkenaan dengan warna biru iaitu hendaklah  Letakkan meletakkan SATU gambar sahaja memakai apa2 yang berwarna BIRU.ia terbuka pada anak yang berumur 1 tahun hingga 4 tahun aje (jadi anak aku bolehlah masukkan) 
   kalu korang berminat nak join jomlah korang boleh  KLIK KAT SINI. jangan malu dan segan



                                                            BANNER dari penganjur...
 anakku ini payahlah nak jumpe pakai baju lain selain warna  PINK, bukan ape ibu dia yang ajar tapi sekarang bila dah pandai pilih baju sendiri pun sama anak daraku masih lagi ambil warna PINK, tapi kali ini contest nak warna BIRU ye..try cari dah jumpe... gambar ni aku snap masa anak daraku mula2 dapat basikal n bawak jalan kat dataran depan masjid PUTRAJAYA...kebetulan pulak masa ni dia pakai T'shirt biru n sluar Jeans....saja cuba nasib..klu menang ALHAMDULILAH....moga ia akan memikat hati juri ye...

inilah dia my sweet princess:Nur Farisyah Binti Mohd Fauzie..
lahir pada : 08/09/2006 sekarang umur saya 3 tahun 9 bulan...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Saturday, July 10, 2010

FunnY Vacation ConteS

hahaha..nak kena letak gambar lucu ye..aku dah cari dan hasilnye aku dapat..jomlah..
kali ini aku nak try pulak kat BLOg kepunyaan diana dia anjuran contest..salam perkenalan ye Diana..korang nak join marile..jom kita pakat join...klu nak klip kat SINI jangan malu ye,semua syarat2 peryertaan disertakan sekali

inilah gambar baner dari DIANA

dan aku

3

2

1

hahaha ni dia gambarnye...cerita sebenarnye ialah..masa ni aku raya kat JB umah Hubby aku..kebetulan pulak masa kebanyakkan orang pakai baju hampir sama iaitu biru n nak hijau2 sikit..maka kami yang di ambil gambar ni adalah orang yang lari TEMA..hahaHa Kesian kami kan...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Farisyah @ IQRA....@ Al FatiHah

inilah kisah anak dara yang sorang ni..sekarang sudah mula mengaji...lepas aje aku solat magrid tanpa disuruh ia akan mengambil mukaddam dan buku iqra untuk mengaji....alhamdulilah sebab tak payah di suruh dia dah tahu time dia mengaji..walaupun masih lagi tersekat2 dan bacaan AL-FATIHAH seperti bacaan JERMAN @ SEPANYOL tapi aku bersyukur kerana ia sudah ingat ....


farisyah tengah mengaji....



baca IQRA dulu...



tekun kan...



teruskan usaha ye anak ibu...


video

video

inilah vidoe yang sempat dirakam masa dia mengaji..haha..kelakr pun ade...
tapi tak pe..moga ALLAH mempermudahkan lagi Bacaanye....AMINNN



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, July 8, 2010

My Daday Super Cool Contest....

 
Inilah Contst Terbaru Aku nak Join...My Daddy Super Cool Contest. anjuran IBU ALYA..kalu korang nak join jomlah....

memang baik sungguh daddy si Alya melayan anaknye..sanggup berendam tu....

ini dari kami...


inilah aksi my hubby anf my little princess..anaknye suka bergambar terus menuju kat ayah suruh ayah peluk dia.....ape lagi snap lah gambar diorang...

si ayah:Mohd Fauzi Bin Othman
Si anaknye: Nur farisyah Binti Mohd fauzi
DOB: 08 sept 2006 (3 tahun 9 Bulan)

kalu korang nak join jomle...kat blog  Ibu Alya ni ade jual baju untuk anak2 cantik pulak tu.....rugi kalau korang tak jelajah blog ke blog dia...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Adakah aku kecik Hati.....???? tiba2 aku SENTAP PULAK...





Aku ni jenis cepat kecik hati ke????tak tahu le…tapi kadang2 mungkin orang tengok aku asyik duduk gelak aje n happy selalu dan selalu buat muka poyol tu orang ingat aku ni selamba dot aje..
Kadang 2 kita kena pikir jugak ape yang kita sampaikan tu bukan semua orang suka..jadi kalau nak bergurau pun agak2 lah…aku tahu aku pun bukan baik sangat..tapi kalau aku sedar yang tutur kataku itu buat orang kecik hati (macam semalam..SORRY EMY …)aku mesti mintak maaf sebab aku tak boleh duduk diam selagi aku tak dapat kata maaf dari orang tu..tapi kalau aku tak sedar aku tak tahule..moga korang maafkan aku andai korong terasa…

Tapi entah tiba2 aku rasa macam sentap pulak ari ni…..tapi tak pelah aku malas nak ambil POT…malaslah aku nak layan..tapi hati aku ni rasa sedih pulak pasal bende yang tak seberapa ni…KENAPA PULAK AKU RASA KECIK HATI DENGAN BENDA TAK SEBERAPA NI…

Please jue mybe diorang nak bergurau aje….anggap aje ni memang gurauan dari diaorang walaupun Aku rasa macam melampau..Please don’t Cry …….ini hanye gurauan…

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

AkU BoRing Tahap GaBaNg....



 Aku rasa sekarang ni aku dah masuk tahan boring yang melampau..memang boring dah tak tahu nak buat ape..kerje aku sekarang ni asyik duk menjelajah blog orang aje….eee memang boring le..korang tolonglah aku camana nak hilangkan rasa boring…
Aku ni kerje bermusim….masuk aku time ade fail baru boleh buat pastu setiap 10 hb ke atas baru aku sibuk sikit tu pun sampai 15 hb kadang2 telajaklah sampai 20 hb…pastu aku lepak balik 
Tak tahule tambahan pulak member sebelah cuti sakit eee mati kutu aku di buatnye…maklumlah aku ni bukannye reti duduk diam…

TOLONG AKU DAH TENSION TAHAP GABANG DAH NIE
BORING BUKAN SETAKAT GILA TAPI DAH NAK SEWEL RASANYE….


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

KePaLaKU RasA TiNG ToNg aje....

Petang ni kepala aku rasa mcam ting…tong aje..tak tahu kenapa tapi sakit sangat…
Entahle..sejak dua menjak ni petang aje mesti pening…tak tahu ape yang aku pikir..nak kata susah hati aku rasa aku senang hati aje…aduh tapi kepala ni asyik TING TONG aje…makin dipikir makin rasa makin TING TONG..rasa macam nak muntah pun ade…eeee geram betul…..



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, July 5, 2010

CONTEST : Lucky Draw by Shasha

aku di TAG oleh member aku Mama ArIQ untuk masuk Luck Draw ni..Cuba nasiblah ini..rezeki mana tahukan..


Syarat-syaratnya sangatlah mudah :

Jadi follower shashabee
Copy paste di sidebar blog anda
Post entry pasal contest ni then lastly tag pada 2 org rakan

Lagi satu, jgn lupe alertkan miss shashabee if korg dah join lucky draw ni k..

Tarikh tutup penyertaan : 31 Julai 2010


jadi jangan lupa masuk aku TAQ:   Ibu Airis dan mamawafiq


Moga aDe Rezeki aku kali nie....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Saturday, July 3, 2010

Season 3 Cute Baby with TOY contest!!

Salam Ber Contest lagi kali ini dari :
 dan di taja oleh



Kali ini Contest tentang.....
Dan dari aku ialah....

Nur Farisyah Binti Mohd Fauzi
3 Tahun 10 bulan
jangan lupa korang join tau...sebab klu korang terjah 
pasti korang terpikat dengan barang yang dijual...
ok pesanan dari penaja: 
"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @  REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa