Wednesday, April 14, 2010

YA ALLAH INIKAH DUGAAN....


semalam aku rasa amat indah tapi hari ini....entahlah mungkin inilah dugaan buat aku n hubby aku....walaupun dalam FOLLOW UP tapi aku rasa takut sangat...andai kata betul camana...kesian anak aku...ini aje harta yang aku ade kat dunia ni..inilah pengirat kasih sayang aku n hubby aku...rasa macam tak sanggup aku terima andainye ia betul....kenapa ini terjadi kepada aku...
mungkin inilah dugaan yang ingin ALLAH  berikan kepada aku n hubby supaya menjadi insan yang tabah...
YA ALLAH ANDAI INILAH DI NAMAKAN DUGAAN AKU TERIMA DENGAN REDHA...TAPI YA ALLAH KAU JADIKANLAH HAMBAMU YANG TABAH..KERANA AKU RASA TIDAK MAMPU UNTUK MENGHADAPI JIKA IA BENAR TERJADI BUAT ANAKKU..YA ALLAH ANDAI DAPAT KAU TUKARKAN NYE KEPADA KU AKU REDHA DARIPADA NAKKU INI MERASA PENDERITAANYE.....

tapi aku amat berharap agar ini tidak terjadi pada anakku...
moga 24/05/2010 terlerai semua kesimpulan..andai ia baik aku terima dan andai ia tidak baik akan ku tabahkan hatiku untuk menerimanye jua...akan aku kira hitung masa dah ketikanye....

             ibu n ayah sayang farisyah
kaulah racun kau jualah penawar buat ibu dan ayah....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Bergembira di Genting....

aduh.....dah lama benar tak bercerita kat blog aku ni....oklah aku up date cerita terbaru aku pi genting pada.....3 april 2010..sebenarnye kita orang tak rancang pun nak pi genting tu tapi last minit kita orang buat perancangan...
mula-mula pagi tu adik aku si ABANG CHIK sampai dari terengganu nak ambil lesen kat KL katanye...sempena mendapat keputusan yang alhamdulilah dalam SPM aku n hubby sahaja bawak di jalan2 kat genting.....itu hanya kebetulan sebab sebelum ni ade jugak cakap nak pi genting tapi tak tahu bila....
 kami bertolak dari putrajaya dalam kul 8.00 pagi....sampai kat 7eleven kami breakfast kami bawah...sampai dalam 9.00 pagi kat atas kabus teballah lagi..sejuk beb....mula2 farisyah sampai terus nangis nak balik.....farisyah oh farisyah pastu...huhuhuhu...
aku malaslah nak cerita panjang jomlah layan gambar ni...thank for ny hubby Coz sudi bawak kami jalan kat genting....and....tahniah buat abang chik yang dapat keputusan yang memberansangkan......hahahahaha....


pemandangan...


inilah farisyah....

with ayah chik


hahaha...ibu,ayah n farisyah

farisyah lagi....

"nanti ayah bawaklah kami pi jalan -jalan lagi......"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa