Thursday, March 25, 2010

lama tak update blog....

entah sebenarnye banyak cerita nak di ceritakan tapi tak de masa yang terluang klu dulu opis bolih buat blog tapi sekarang blogspot dah kena BLOK....tension sebab masa rehat bolehlah nak edit blog ni...kat umah kadang2 tak sempat.....yelah kena ambil masa gak nak buat cerita...mood pun tengah tak de...eeeemasalah betullah...

aku tension betullah...............

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, March 4, 2010

boring...jom jalan kat MuZium Mamalia Malaysia




Biasalah cuti2 menjadi kewajipan bawak Farisyah aku pi jalan walupun sekadar pi taman permainan ....kali ni kami pi Muzium Mamalia kat presint 16 aje...saja tengok ape yang menariknye.ape yang ade?haiwan yang telah diawet.....biasalah farisyah takut sikit bende macam gitu jadi kami tak banyak lah snap gambar sebab farisyah taknak datang dekat..tengok dari jauh ajelah..tapi alhamdulilah sekurang2nye dia tak nangis macam dulu walaupun ia takut....tempatnye takdelah besar sangat tapi ..bintang yang ade? harimau,tulang ikan paus,rusa,tikus n mcmle 2 kalau korang free datangle kat muzium ni masuk adelah percuma (mcm aku pulak yang kerje kat muzium ni) saja bawak anak2 pi jalan....

posing dua beranak

1.hubby aku macam nak kasi harimau makan pulak
2.farisyah yang takut harimau tu makan dia...
3.posing maut dengan harimau
4. garang betul harimau tu...
tulang ikan paus yang dijumpai di malaysia (betul ke aku ni)

JOMLAH...CUTI-CUTI MALAYSIA...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa