Friday, December 3, 2010

TeRiMa KaSIh CiK HuBBy...

(Saja nak kongsi rasa gembira yang amat sangat-tiada niat nak berbangga ok)

pagi yang sungguh indah..semalam cik jue cuti jadi ari ni ape2 pun kene kerje gak sebab nak siap akaun pesara india..kena siapkan jugak sebab kak liza cimb nak cuti panjang jadi kena siap sebelum dia bercuti
kita lupakan cerita pasal kerje cik jue yang sememangnye tak akan siap2...siap aje yang tu yng lain pulak akan datang...
seperti yang sedia maklum sekarang sekarang dalam proses menyimpan duit..maknenye duit tak boleh digunakan sewenang2nye demi mengejar impian memasuki rumah sendiri  tapi cik hubby buat kejutan sampai mengalir air mata happy sangat2....
"ayah kesian dgn ibu...nak guna komputer susah"
"nape lak..lepas ayah guna ibu gunalah..."
"nak tak kita beli lappy baru...boleh ibu guna depan tv..boleh ibu layan farisyah sekalikan"
bagaikan orang mengantuk disorongkan bantallah jawabnye....
"takpayahlah ayah..kita nak juna duit bende lain"
"tak pe..ayah dah kira"
(kalau korang nak tahu cik hubby i ni memang dah buat akaun siap2 jadi bab duit tak boleh nak tipulah..semua dah di kira2 siap)
oklah ape lagi..orang dah nak kasi belikan..jomlah pergi beli...tapi cik jue taknak lappy yang besar ..jadi cik jue ambillah notebook....heheh..sukanye hati ...rasa macamnak melompat dan terbang je..




inilah rupenya lappy cik jue..warna purple lagi..comel sangat..hahaha perasan sendiri..
taspi ade pesanan penaja dari cik hubby
"ayah beli untuk ibu moga senang nak update blog..tak payah tunggu ayah habis main games..pastu moga ape yang impikan selama ini tercapai"
(maklumlah bini dia ni baru nak berjinak2dalam perniagaan online)

ape pun terima kasih cik hubby sebab sudi belikan lappy untuk cik jue..
(terharu betullah dengan keperihatinan cik hubby..LOVE U SO MUCH)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

Mama Zara said... [Reply]

waaa..bestnya..pepel! warna peberet kak an tuh...

tp now k.an dah x enjoy pakai lappy...dh simpan sejak beli PC baru..hehe..

tak puas on9 guna lappy, ngan PC yg skrin gedabak tu lg best :)

Cik Jue said... [Reply]

memang best guna pc besar gedabak tapi masalahnye..cik hubby kak na ni kaki games kalau tunggu dia habis main games maka alamak tak sempat nak buat ape2 pun....

Mama Zara said... [Reply]

sebbaik moza tak layan games..tp tu lah..berebut jugak...dia dok giler pesbuk..huhuuu

echa said... [Reply]

wow...comel2.I like...:)

sakila's craft said... [Reply]

best tuh....kita pun dpt jugak tp yg second hand je....hehehehe...tahniah2...dpt laptop baru..

anie said... [Reply]

wow..best2..pasni ko xleh mrh pozi ngadap pc 24 hours da..

ann @ hatiberbunga said... [Reply]

wah.. cantiknya!! suka! suka! :D

aNa said... [Reply]

kite jg melopong..dah puas bodek my hubby tp tk dpt pun.tk pe kali ni alasan kukuh utk membodek..

honeyvsbee said... [Reply]

amboi sonok nyer...kaler pepel

lovezalovelady said... [Reply]

akak cntiknyer... :) ske2..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa