Wednesday, December 8, 2010

ShoPPINg.....BerBalOi 2...

Semalam Satu Hari BerJalan..KeLuaR uMah puKul 1.30 Balik RuMah Kul 11.30 Mlm....Mana Kami PerGI Ye....
MUla2 pergi Leno..ambil Barang Orang OrDer pluss dgN baraNg SeNdiri....Selepas tu PerGi MaKan TeNgahRi Kat D"liMau

 
kerana inilah kami makan kat D"Limau

selepas siap menjamu selera....bergerak ke bangi seksyen 7 ..cik hubby nak tukar beteri kereta..tapi nasib malang telah terjadi..ade sedikit kerosakkan membuatkan kami terpaksa menunggu selam 3 jam di kedai kereta..huhuhuhu.....(cik jue tak pandai nak menyebut ape yang rosak tapi kena mengenal ngan bateri jugak lah) melayanglah duit yang ade....dalam menunggu cik hubby siapkan kereta cik jue n farisyah sempatlah berjalan cuci mata dan duit kat area sana....


mula pergi kedai tudung..rempat 2 helai tudung...
  • satu untuk farisyah RM 9
  • satu untuk ibu  RM 15
Depan kedai tudung tue ade satu kedai baju kanak2.kat tepi ade banner tentang blog ini...
hasil rembatan dari kedai itu farisyah telah mendapat 3 pasang dress yang comel bagi mata cik jue
 dan 2 helai gap pyjamas....dan harganye amatlah berbaloi.....
 korang datanglah kedainye ..memang bestlah..tambah2 kalau anak kecik2 lagi dlm 1bln -3 tahun...memang banyak pilihan....
kereta cik hubby siap repair dalam pukul 7.00 mlm....aduh farisyah sampai tertidur2 kat kedai kereta tue...

mana lagi kami pergi lepas tue..hehehe meneruskan tujuan asal sebenarnye ialah ke 
JUSCO BALAKONG....
pergi sana nak cari seluar kerje cik hubby ..dan akhirnye dapatlah seluar yang dicari tapi ade gak bende lain yang dibeli...
  • sehelai seluar kerje
  • sehelai baju batik
  • sepasang kasut kerje....(biasalh cik hubby nie kaki besar kalu jumpe aje yang ade saiz besar dan berkenan mesti dia rembat punyelah....harga tolak tepi katanye...huhuhuhu)
  • 3 helai seluar track..(RM 15 SEPASANG......murahkan) tapi satu untuk cik jue...
selepas siap semuanye..kami singgah jap  kat giant seri kembangan ..ade bende nak cari..dan perjalanan kami berakhir selepas pergi makan kat kedai mamat  kat putrajaya.....
inilah perjalanan kami satu hari yang memenatkan badan dan duit ..tapi berbaloi.....tapi yang tak bestnye kete pulak ade problem nasib baik cik hubby dah peruntukkan siap2 duit kereta kalau tidak selamat tak boleh nak shopping....

inilah posing nak dara...ngan baju baru n tudung baru....nye...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

wahida said... [Reply]

comelnyer farisyah pakai tudung...sweet sgt...

alinac lover said... [Reply]

waaa.sedap je air tu ek
nyum2~

Sitisifir10 said... [Reply]

huhu...mcm tu la kalau repair kete...mcm badan org pulak rasa...sakitnya kat bateri tapi berjangkit2 sampai ke mende lain....huhuhuhu

echa said... [Reply]

dah lama x pekena ikan bakar d limau nipis..air tu buatkan tekak ni terasa haus sesangat hehhehe....amboi sakan no ank dara ni posing.

anie said... [Reply]

jue sedapnye air......nnt kita gie minum ok

[-suziey-] said... [Reply]

waa mmg btl2 berbaloi shopping nih..hiks..kete pn nk 'shopping' yek..hehe

mamaacha said... [Reply]

sedapkan air tu...kita org klau gi Bangi kdg2 gi gak makan kat situ

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa