Monday, December 20, 2010

Selsema....Sejuk..tenet lembab...

Aduh kisah hari Ni..pagi2 bising jalan 2 jem..pastu sekarang hidup pulak tak berhenti 2 mengalir..nilah padahnye berendam dalam air semalam lama sangat....tambah pulak keadaan opis yang semakin hari semakin sejuk..kadang2 rasa mcm sampai ke tulang...huhuhu  sejuk..hujung jari rasa mcm kebas je....kat opis mcm org berpantang pulak rasanye..siap baju sejuk n stoking...lengkap..nak pi toilet pun malas......
pastu tambah pulak tenet yang makin slow mungkin dia pun sejuk gak rasanye...tambah2lah buat mata nie rasa macam nak pejam jeeee.....tak blh buat BW nampaknye balik umah nanti cikgu kena belek2 blog korang..mesti ade cerita bestkan....


teringat si anak dara kat tingkat 1 agak2 taska dia sejuk mcm nie tak..kesiannye..tadi dah bekalkan baju Sweater upinipin kat dia...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Hidayah said... [Reply]

balik umah krg makan ubat pastu tido rehat je..BW lepas da lega (kalau bole tahan diri le hehe)

Ati Masrif said... [Reply]

musim2 mcm ni mmg sejuk..dan byk
penyakit nk dtg juga

sian anak cik jue..mesti sejukkk
esok jgn lupa tau

ch@ said... [Reply]

lepas ni, sya dgn cikJue kena duduk rapat2, supaya haba dari badan cikJue dapat kat sya, hihiii. kita selalu peluk cikOni bila sejuk. kikiii.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa