Friday, December 3, 2010

sakitnye-kena ambil darah

tadi dlm kul 10.30 cik jue pi hospital Putrajaya ..ambil darah..hari ni hari ke 21 period jadi cik jue kena pi ambil darah..bukan ape period cik jue tak betul..ikut suka hati dia je nak datang kadang2 2 bulan sekali pastu 3 bln sekali dan pernah cecah 5 bulan tau...jadi atas nasihat cik hubby,cik jue pergilah....
cik jue ni bab ambil darah memang fobia sikit yelah..kalau org lain sekali cucuk mesti dah keluar darahnye..tapi kalau cik jue naik lebam lengannye barulah dapat darahnye...
hari ni cik jue kena ambil darah lagi bayangkan 2 kali belah kanan..darah tak keluar gak...pastu doktor ambil kat tangan kiri pulak 2 kali gak tapi masih tak dapat..pastu dia suruh cik jue tunggu kat luar berehat jap..dalam 20 minit panggil masuk balik ambil balik kat lengan kanan tapi tak dapat last sekali ambil kat tangan..sakit gila time ni rasa nak nangis je rasnye..lagipun hari ni pi hoapital sorang cik hubby tak de untuk temankan..sakit betul.....
huhuhuhu..bab tulah cik jue malas bab ambil darh nie..ni macam pekara biasa paling senang pun mesti kali ke 3 baru dapat..dan pernah sampai 7 kali baru dapat...bayangkan keadaan cik jue time ngandung kat farisyah..huhuhuhu...

ini bukan tangan cik jue..google je...tapi macam nile rupa tangan cik jue tadi lupa 
pulak nak ambil gambar...

macam nilah rupanye cik ju etadi..lepas kiri kanan pastu kiri balik pastu kanan..tapi tak dapat2 jugak....(ini pun bukan gambar cik jue ye...mr google punye...)
***x ambil gambar sendiri..takut....***

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Mariana said... [Reply]

takowtnye tgk jarum tuh
btw dah add ur link

MamaYatie said... [Reply]

huhu..tngk pun tau sakit...oo..serik!

mamalieyna said... [Reply]

eeiii eina pun takut gak..seriau..!

Nana said... [Reply]

huwa ngeri nye tgk jarum
tq ek komen kt mekdi tu hehhehe
serius...terharu sgt
heeee

Atia Adina said... [Reply]

ler...siannya...saya kalo amik darah...sekali cucuk jer biasanya...pas bersalin anak pertama ari tu....bila dok kata nak amik darah....dah rasa biasa dah....tak ler takut sangat...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa