Tuesday, December 21, 2010

Naik Bas...

Hari Nie mendungkan..ini bukan ibu aka Cik Jue..hari ni farisyah yang nak menulis..ibu duk kat opis diam2 buat kerje tau...
kat putrajaya nie banyak bas hari2 tengok bas..sya teringin nak naik bas..tapi ibu n ayah tak nak naik bas....bas kat putrajaya nie rega dia RM 0.50 je satu perjalanan...
minggu lepas ayah nak balik kerje lambat..pastu sya nak balik awal..sya ajak ibu balik dulu..ayah kasi kunci motor suruh ibu balik dengan sya tapi sya tak nak ajak ibu naik bas..pastu ibu kata ok...
sya suka sangat dapat naik bas..kat dalam bas sya tegur semua orang..hehehe sya kan peramah...
suka sangat pastu bila dah sampai umah sya terus telefon mok tok cakap ngan mok tok sya naik bas...lain kali sya nak ajak ibu ngan ayah naik bas lagi....
huhuhuhu sya suka sangat nie...

tengoklah muka sya suka sangat nie...

ibu pun sama nak posing gak...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

wahida said... [Reply]

eh betul ke ni farisyah yg tulis n3 ni dan upload gambar bagai? huh...terer betul budak2 sekarang..ke ibu ada kat sebelah farisyah ni? hehehe...

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

anak autie pun suka naik bas jugak tapi jarang dapat naik bas :p

http://elissmiejunior.blogspot.com

Cik Jue said... [Reply]

hahahah..mestilah ibu ade nie..

MummyEcha said... [Reply]

pandai tul farisyah buat karangan hehehehe.......ok gak bila sesekali ajar diorg nie naik bas...ko nie dalm bas pun sempat lagi posing bagai hahahaha....

mamaacha said... [Reply]

Acha pun sama nak naik bas jer...asal bas lalu nak naik bas....sabtu hr tu bawa lah naik LRT.....ala2 bas jugak

Ya ALya said... [Reply]

suka la tu dapat naik bas yer......

Mama Kembar 3 said... [Reply]

skali skala bawak anak anak naik public transport best gak kan. tp kena cari time tak jam/ramai org

ch@ said... [Reply]

comel. anak dan ibu, dua2 comel. pandai sya tulis. one fine day, cikOni besar macam sya, kita nk bawa naik public transport. mesti seronok.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa