Saturday, December 4, 2010

MorniNg....PAgi Sabtu

Pagi2 sabtu nI hujan pulak Best Betul Tidur..perkkkkkkkk kena bangun Solat subuh Kewajipan harus dilaksanakan.....ingat nak tidur balik tapi tak bolehlah jap lagi kena pi Opis ari ni OT....Bukan Cik Jue je ..cik Hubby Pun Sama Terpaksalah Kita orang angkut Farisyah sekali Pi Opis ..tapi Tak pe tak lama pUn pukul 2.00 petang kita orang balik le....
korang Dah Breafast......
ari ni cik jue makan nasi kerabu kat Food court presint 16..best jugak..menu cik hubby n farisyah???? biasalah..roti canai kosong untuk farisyah n roti telur untuk cik hubby.....biasanye pagi sabtu cik jue kurang BW tak sempat tapi kalau mlm boleh la BuaT BW ..maklumlah weekend..masa penuh aje..berjimba2 bersama keluarga..hahahaha..........
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU YE......

ini untuk cik jue....

untuk korang pulak...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

Myra Jay said... [Reply]

ok le mcm tu. skerat ari. ptg leh bersuka ria brsama kluarga

Suhana Shahril said... [Reply]

Samalah kita pon kena keja jgk hari ni. Tp kita sampai pkul 4 pth.huhuhu...
Tp xpe,janji boleh bersiaran sambil2 buat keja..hehehehe..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa