Thursday, December 30, 2010

Mood...Silalah Datang

Tadi Pagi2 ade mOOd ..dalam kepala dah ingat nak tulis ape ..tapi tetiba hilang pulak mood nak mengarang..draf baru sikit ...tapi rasa macam tak sesuai..jalan2 sikit kasi komen sikit pastu dah berhenti ..mana tah hilangnye..cari punye cari masih belum jumpe sampai sekarang....
pagi tadi breakfast makan mee kongsi ngan nak dara pastu ambil ikan sardin kecik....tapi sekarang cik jue ras mual n kepala mula musing2 tak tahu nape..perut pun rasa sakit...nilah yang buat mood nak tulis2 n jalan2 tak tercapai...
korang perasan tak hari ini blog semua duk cerita pasal bola...yeyeye malaysia menang pastu duk cerita pasal si jaring runcing aweks apek..(mood hilang jadi malas nak cari link kalau korang nak tengok tepi blog cik jue member cik jue ramai duk cerita pasal nie)

oklah cik jue pergi dulu...nanti mood datang cik jue update kalau tak besok ajelah cik jue cerita pasal suka duka 2010.....



*****suka dan duka 2010.....lebih banyak duka dari suka....
pergilah 2010 dengan seribu kedukaan dan aku harap 2011 mebawa lebih banyak sinar kegembiraan buat ku...perlu kekuatan untuk menulisnye...******


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Ati Masrif said... [Reply]

hi cik jue,

kak ati ..jerit2 sampai nak hilang sore ni ..hihi

Zur@ZaRi said... [Reply]

hehehehe=))
esok kan cuti kompom ader mood kalo pk esok cuti kan=))

ch@ said... [Reply]

sabar cikJue, mood tak mari sebab nak cuti sok. heheee.

Huszaini said... [Reply]

kena tidor dulu baru datang mood nih... tak pun gi makan! huhuhu

~ yus ~ said... [Reply]

Salam kenal cik Jue..

Memang ramai sungguh yg cerita pasal bola hari ni kan..:)

Anonymous said... [Reply]

Hello all, here every one is sharing these kinds of familiarity, therefore it's fastidious to read this webpage, and I used to pay a quick visit this web site all the time.
Check out my web page ; address look up using phone number

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa