Thursday, December 16, 2010

Kisah Pagi Nie...

Tetiba pulak Blog tak boleh nak sign in ape ke kes????
cuak rasanye.....???..geram pun ade...masalahnye firefox  je.."E"ok pulak....
masalahnye tak suka guna "E"..lembat pastu lama2 di blur...........
eeeee menyampah pulak rasanye....
hari ni kerje boleh tahanlah..macam mana nak buat BE ni...tengok boleh ...komen..sorry....bace ajelah ye..walaupun dalam hati meronta-ronta nak komen cerita kalian..so sad....

geram betul nie..tengok dah nampak gigi...(update pakai "E"-nak siap pun macam hampeh je)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Sidratul Muntaha said... [Reply]

guna chrome cik jue
lagi cepat.

Zaidah said... [Reply]

betul tu cuba guna chrome...

MamaYatie said... [Reply]

kenapa ek?? cuba sign out betul2 dulu cik jue..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

hah, tak mau, kita pernah rasa perasaan tu tup2 rupanya memang tak leh open dah kena blocked kat opis, sedey giler

Anonymous said... [Reply]

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa