Friday, December 17, 2010

Kejap Je Dah Jumaat....

Minggu nie Rasa kejap pulak pejam celik dah seminggu...dalam 2 minggu lagi kita dah nak langkah tahun baru....
Ikut hati cik jue nak aje cepat2 berlalu tahun 2010 banyak kenangan yang pahit bagi cik jue...yelah tahun ni cik jue betul2 diuji dengan kesihatn farisyah...tapi cik jue reda dengan ape yang terjadi sebab mungkin ade hikmah yang sedang menunggu kami..INSAYALLAH...
Oklah tak moh sedih2 lah...jom kita sama2 rancang nak pi mana weekend nie...nak berjalan pun macam tak best je ..sebab ari isnin baru gaji...lama gile tunggu gaji kali nie....

pagi ari isnin...huhuhuhuhu...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Hidayah said... [Reply]

tulah ujung mggu yg bnyak sale berlangsung ni kena duk umah..tggu org masuk duit kat akaun hehehe..tak best kan time gaji camni.dapt ari tu bukan main senang ati ujung2 tmenung je

mr. a said... [Reply]

sama la dengan saya rasa

selamat berkenalan =)

http://old-to-young.blogspot.com

hasrul hassan said... [Reply]

Salam .. tahniah kerana berjaya lepas dari ujian. Sungguh benar .. ujian bererti hidup kita diberkati.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Ati Masrif said... [Reply]

masa lani mmg cepat betul berlalu
kalau boleh nak 30jam sehari..boleh

mamalieyna said... [Reply]

dok umah jerlah cik jue..hehe..kemas2 umah..hehe..kite pun tak kemana, cam sengkek je ni, next week nk blk kg !

the triplets said... [Reply]

semoga kita dapat lalui hari2 mendatang dengan ceria dan bahagia kan...esok gaji...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa