Monday, January 3, 2011

jOM tEka......bERsAmA cIK jUE

SaLam semUa..Jom TeKa TeMpat cik Jue nak Pergi Bulan Depan....
mudah aje cuma tinggalkan Komen Di N3 ini sahaja
x perlu follow tak perlu buat N3
(kalau rajin nak follow pun tak pe)
cuma perlu:
nama tempat yang cik jue pergi (cik jue nak nama negerinye)
dan tulis perkataan ini sahaja
"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

(Cik jue kesini nak hantar adik cik jue dapat kursus 5 bulan sementara menanti peluang sambung belajar-insayallah)

KLU ye :


ini bangunan yang kami akan pergi.....

2.tempatnye popular dengan makanan yang best2
3.salah satu tempat menjadi kebanggaan NEGARA

korang hanya perlu meneka nama nEGERI nye aje tau...

hadiah...
ole2 dari tempat yang cik jue pergi...
1 untuk peserta terpantas menjawab dengan betul
4 lagi untuk cabutan bertuah.....
......maknanye ade 5 hadiah semuanye.....

(hadiah berupa freeze magnet dan key chin..tapi kalau ade menarik yang lain cik jue akan belikan dan kasi kat korang ye)
tarik tutup sehingga:
3 /1/2011

tapi org2 ini tak boleh join ye :
MemBer Opis yang BLog Ye...Bal,Anie,Eza,AnaBella Dan Kila....
(sebab korang dah tahu jawapannye)


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

49 comments:

Cute MuM said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

Melaka

Cute MuM said... [Reply]

boleh teka berapa kali?

MummyEcha said... [Reply]

wah...awai2 dah mention nama aku x leh join...apa pun aku nak gak ole2 dr sana....hehehehe

Cik Jue said... [Reply]

CUTE MAMA: 3 KALI PERCUBAAN...

Cik Jue said... [Reply]

BAL:KAU TAK PAYAH TEKA SEBAB AKU PUN TANYA KAU NAK PI MANA KALAU PI SANA..HEHEHE NANTI AKU BELI BUAH TANGAN KAT KAU YE...

Myra Jay said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

1. Kelantan
2. Negeri Sembilan
3. Pulau Pinang

hehee, ok kot?

Mama Balqis said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

johor

Cik Jue said... [Reply]

MYRA :OK BOLEH

Sidratul Muntaha said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

kelantan

Sidratul Muntaha said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

johor

Sidratul Muntaha said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

pahang

Nana said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

penang

Nana said... [Reply]

terengganu
melaka

Mama Zara said... [Reply]

kak an buleh join tak? ahaha..kalau boleh, nak ngelat main talian hayat..ahaks!

Huda said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

sy teka

johor
melaka
kedah

Nur Ezzat said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010!

ezzat teka Pulau pinang atau Sarawak..

boley ke teka macam ni? ngeee~

ummiaqeef said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

saya teka :
1) MELAKA
2) PULAU PINANG
3) JOHOR

Cik Jue said... [Reply]

KAK AN:BOLEH JE....TAPI TAKL BOLEH TALIAN HAYAT...

Cik Jue said... [Reply]

BOLEH AJE TEKA MACAM MANA JANJI ADE JAWAPANYE...DAN TAK LEBIH DARI 3 YE...

Yan said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

yan teka johor

Yan said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

yan teka melaka

Yan said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

yan teka pulau pinang


dah cukup 3 percubaan hehhe

Hidayah said... [Reply]

walaupun takde idea nak gak jawab kot2 la betul hehehe

"moga adik cik jue dapat keputusan cemerlang dalam spm 2010"

tekaan saya adalah :

1.Perak
2.Melaka
3.kelantan

EiJa ZaQuaN said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

Eija Teka:
1)P.Pinang
2)Kelantan
3)Melaka

TQ

LisaVsKhusairi said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010
nk teka gak..
1. pulau pinang
2. Kelantan
3. melaka

the triplets said... [Reply]

hi jue, saya tag cik jue untuk contest simanjaku comel...ni link dia
http://julianamirul.blogspot.com/2010/11/jom-join-contest-si-manjaku-comel.html
due 25/12/10

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

nak ker plkn yer??

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

1. Kelantan
2. Johor
3. Pulau Pinang

Zur@ZaRi said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

zura teka nak p bali kot=))

the triplets said... [Reply]

nak cubalah, bangunan tu cam balai polis jer...
makanan best2-kat kelantanlah kot
negeri cik siti wan kembang...hu hu
-KELANTAN-
"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

aanie said... [Reply]

salam..nak try..

1)langkawi/kedah
2)pahang
3)kelantan

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

tq..

nadiah said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

pahang
melaka
johor

Ya ALya said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

ya teka

Pulau pinang

johor

melaka

Huszaini said... [Reply]

sumer teka lebih kurang jer... meh aku teka lain plak! bior salah asal bergaya!kekekekeke...

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

1. Sabah
2. Sarawak
3. Terengganu

ch@ said... [Reply]

macam rumah kakitangan polis je cikJue, hahaaa.

penang, johor tak pun kelantan. hiii.

[-suziey-] said... [Reply]

mcm bgnan kolej matrikulasi..bole teka 3 kali ye?
1. pulau pinang
2. melaka
3. johor

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010

zue @ annaleeya said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

1. kelantan
2. terengganu
3. pahang

wahida said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

Melaka

Cik Jue said... [Reply]

terima kasih sebab sudi meneka adik cik jue bukan pergi PLKN,balai polis pun bukan,matrikulasi tak panggil lagi tau...

ramai dah jawab betul tue....pemenang tempat pertama pun dah ade..tapi ade lagi 4 untuk luck draw..jadi jangan lupa jawab ....

imanmom said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

pahang
melaka
perak

d_LA said... [Reply]

join jugeee...

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

kelantan
pahang
kedah

Anonymous said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"


jawapannya ialah pulau pinang,loghatnya penang..

dilazfamily said... [Reply]

salam... saya nak teka gak..
NEGERI MELAKA

aNa said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"


jawapannya ialah pulau pinang,loghatnya penang..

December 27, 2010 9:15 AM

anie said... [Reply]

Xkasi aku join...nnt nk ole2 gak..hehe

StrewberiManis =) said... [Reply]

salam cik jue
saya baru first time visit blog cik jue ni
tergerak hati pulak nak try nasib ;p

ok, saya try ye :

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

saya teka :
1) MELAKA
2) PULAU PINANG
3) KEDAH (Langkawi)

honeyvsbee said... [Reply]

MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

bee teka melaka

Mrs.Imran said... [Reply]

dah la tak blh nak teka...bg hadiah ekkk....nak nak nak nak hadiahhhhhhhhhhh

MrS. F!zA said... [Reply]

salam kenal..

mcm JMI kat pulau pinang je bangunan tu..hehe

Cyda Acme said... [Reply]

"MOGA ADIK CIK JUE DAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM SPM 2010"

kita nak teka:

a) Melaka
b) Penang
c) Johor

p/s sy tag cikjue join 1st GA sy :D

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa