Thursday, December 16, 2010

Hrmis Oh hRmis...

salam semua..akhirnye berjaya jugak cik jue meng"sign in" blog pakai mozilla nie..aduh tak sia2 mengodek2 tadi..
ni nak cerita sikit pasal hrmis nie..naik tension dibuatnye....semua nak buat pakai hrmis tadi slow yang amat sangat..dari semalam buat SKT tapi tak dapat simpan...pastu bukak balik dah tak de...kena buat balik..mau tak marah cik jue..kalau nak buka pagi2 lagi dah kena tapi tue pun slow...disebabkan hrmis lambat dan buat komputer jadi slow +++ lembab cik jue tak masukkan lagi cuti minggu lepas..nasib baik bos sporting kalau tidak mesti dah kena....
(sorry hari ni cik jue teremo jap..tension pulak pai2 nie...n3 selepas nie pasal anak dara..tak sempat nak buat lagi sebab ade kerje sikit nie...)

sempat tak nak buat SKT nie 20 haribulan dah nak kena hantar nie...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

Hidayah said... [Reply]

hehe kami SKT pakai kertas lagi..ari ni last anta kat bos bilik sebelah,tak siap2 lagi hehehehe

Cyda Acme said... [Reply]

cikjue, hrmis nih update ke? coz last time ms bln 4 akak bersalin kat GH, hubby tak pakai guarantee letter, dia swuh org spital check thru hrmis, tgk2 nama akak, nama anak yg first pon dorg tak update lagik. sudahnya kena gak dok kat 3rdclass tuh smpi kesudah. tp sebaiklah tak smpi 24jam akak dok kat spital tuh hu3 hubby mmg hangin jek kalo kena pakai hrmis nih

Rizziela said... [Reply]

orang tengah ramai guna kot..tu yg slow sikit tu

Cik Jue said... [Reply]

hidayah:kat JPA semua kena pakai hrmis..tapi hampeh je...

kak cyda:update tapi kita kena masukkan sendiri tau..setiap kali ade perubahan pastu ketua kita sahkan...

Cik Jue said... [Reply]

rizziela:tak jugak memang lambat

wahida said... [Reply]

HRMIS mmg slow kan? mmg hampeh!!!

aNa said... [Reply]

kat AG pun sama..diorang seme dah naik angin asyik kene buat baru je..so aku pun tak buatlah.heee baguskan...

MamaYatie said... [Reply]

lorr..lambat la pulak yer..takper ada 2-3 hr lagi sempat lagi tur..

saya tag GA
http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

kat opis kita pun pakai HRMWIN, sama tak ek, kejap je dah khamis kan esok jumaat then pastu weekend yang happening

anie said... [Reply]

skt aku camne hah jue

Cyda Acme said... [Reply]

ooo camtuh ker? hu3 mesti hubby akaklah nih yg tak reti nak guna hrmis nih .. hahahhaha nnt balik umah kang nak gelakkan dialah :D ishhh jahat tak jd wife camnih?

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa