Monday, December 27, 2010

happy bezday FaeizRiLL asYraf

Morning semua..weekend korang kat mana????cik jue lepak kat umah je....tapi ari sabtu tue sempatlah pi bezday party FAeizRiLL AsyRaf

tak sempat nak cerita banyaklah...
jom layan gambar je....

si kecik berbaju biru yang sambut bezday...

kami yang posing...

farisyah yang tak lepas peluang bergambar

antara jemputan yang datang...

buat asyraf...
happay bezday yang ke 2..Acik jue doakan moga asyraf sihat selalu,panjang umur,murah rezeki serta menjadi anak yang soleh buat mama dan abah...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Nana said... [Reply]

last week pun saya ada bday party yg sy attend
satu je wajib ada skang ni
kt bday part..
cuppies! hehehe

Yan said... [Reply]

meriah majlisnye

mrs_yb's said... [Reply]

KORANG PLAK YG LEBEY2 POSING YERKK....DHLA POSING XAJAK AKU........

Cik Jue said... [Reply]

nana:tulah memang wajib rasanye..

Cik Jue said... [Reply]

yan:meriah sangat...

Cik Jue said... [Reply]

zoo: tuan rumah mestilah sibuk..

anie said... [Reply]

Wah bestnye...xdpt nk join..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa