Thursday, December 2, 2010

betul2 punye keputusan..

Sorry sepatutnye n3 ini auto publish tapi mungkin ade kesilapan sikit tak auto pulak..hehehehe.....sorry janji pukul 8 tapi sampai sekarang tak keluar lagi...
untuk tidak membuang masa cik jue nak umun keputusannye ialah....kali ini pakai RANDOM ok....
hadiah pertama baju yang warna pink itu kepunyaan......cik jue tak pandai nak copy tak masuklah..jadi print screen ajelah....


alamak tknampak pulak oklah...no 16...(klik gambar untuk besarkan ok)

baju hitam pulak kepunyaan.....
tak nampak jugak..kena klik untuk besarkan gambar ok...
dan pemenangnye ialah nom 77...
ini lah keputusannye..buat semua pemenang jangan lupa emailkan kepada cik jue nama dan alamat untuk
proses penghantaran hadiah..cepat anda bgi tahu cepatlah cik jue pos...bagi masa 7 hari dari hari ini tau..
sekian dulu GA untuk kali ini kalau ade rezeki lagi GA akan dibuat lagi.
emailkan pada cik jue...anna_farisyah82@yahoo.com. 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

echa said... [Reply]

dr semalam dok tertunggu2 sape pemenangnye..hehehehe

Ya ALya said... [Reply]

tahniah pada pemenang....

Ati Masrif said... [Reply]

tahniah!

nape kak ati tak tahu ada GA

hehe..tertgl ketapi

mamalieyna said... [Reply]

ooh tiada rezki kamek..hehe.. congrate to pemenang bertuah!

SyUhAdA said... [Reply]

thniah kpd pemenang2~!!

x de rezeki syu kali nie..

NinaAz said... [Reply]

wah2...hehehe... i'm lucky.. TQ cik Jue.. :)

mcm mana Nina nak dptkan email Cik jue yea..? :)

haszuraidah ishak said... [Reply]

tahniah buat yang bertuah..

NinaAz said... [Reply]

ok cik Jue.. i got it.. dah emailkan.. Thanx Ya~

imanmom said... [Reply]

tahniah bt pemenang

Atia Adina said... [Reply]

tahniah kepada pemenang

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa