Tuesday, December 14, 2010

BeaR FaRisyah LapaR

Macam Mana Bear farisyah boleh lapar ni???
kalau lapar nak kasi makan ape???
inilah dia kisah anak dara cik jue ...sebelum ni memang dia ade tabung tapi mybe tabung tue tak menarik minat dia kot..jadi faktor nak masukkan duit dalam tue amatlah berkurangan...
cik jue nikan suka sangat dengan bende sweet..gitu ari tu masa2 jln2 jumpe tabung bentuk BEAR comel..jadi cik jue belilah pastu kasi kat farisyah..senyuman dia bukan main panjang lagi....
memang rajin hari2 masukkan duit dalam tabung tapi satu yang paling kelakar kalau dia nak mintak duit nak masukkan kedalam tabuang mesti dia cakap mcm gini...
"ibu bear lapar"
"dah tu ibu nak kasi ape"
"kasi duitlah"
bila dah kasi 
"tengok bear dah senyum sebab dah kenyang macam farisyah"
hahahaha inilah yang dnamakan budak2 imiginasi kuat....
tu tak masuk lagi suruh bear tunggu kat luar bilik air dia nak mandi kalau baer tengok dia malu...
(hahahahha farisyah walaupun pelat tapi dia memang suka berceloteh,buka mata terus potpet macm ibu dia..tutup mata mulut pun tutup...)

farisyah duk kasi makan bear makan
(sila abaikan perut buaya yang kekenyangan di belakang)

cik hubby kasi "makanan" unuk si Bear

tengoklah bila si anak membuli si ayah
(biasenye kes dera ayah dera anakkan tapi rumah cik jue tebalik.....)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

aanie said... [Reply]

hehe..comel je anak dara cik jue ni...kenyang mkn duit ye..hehe..
hakhak..perut buaya ek..kelakar la..

mEiZ SHA said... [Reply]

hehehehe
oooo bear laapar ye..

bagus2..kecik2 da menabung ye sayang..:)

honeyvsbee said... [Reply]

haha perut buaya yer....

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

alahai comelnya.my nuha pulak, suka suh korek balik duit yang dia masuk dlm tabung sebab nak naik mesin duit :p

echa said... [Reply]

imaginasi bdk2 memang luas...kita x pikir sampai cam tu tp diorg pikir lebih dr tu..hahahaha....

anie said... [Reply]

bagus la farisha....kasi kenyang2 tau bear tu
hahah..perut boya...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa