Wednesday, December 1, 2010

 Dah BAnyak Kali KeNa tAg Tapi Tak seMpat Nak BUat ok ..Nak LunAskan Hutang duLu Nie...Ini Di TAg Oleh...mama asya aka lyfrina

pinjam jap gambar Asya ye...(budak yang nak jadi doktor ye)


•apa benda paling penting dalam hidup korang?
sama macam lyafrina jugak OKSIGEN...tapi paling tak sanggup kehilangan cik hubby ,farisyah n my mum n dad....
.

•benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
baju untuk anak sedara baru....

•dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
alamak dah telambat..tapi kalau boleh nak buat photospot je..konsert dalam taman ok gakkan..hahahha

•adakah korang sedang bercinta sekarang?
masih bercinta dan terus bercinta...8 tahun bersamanye....love u cik hubby

•berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
untuk selama2nye..bersamma cik hubby tersayang..INSAYALLAH

•di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
hari2 jumpe..tak pernah jemu...

•novel/buku/majalah terakhir dibeli?
novel terakhir "ANDAI ITU TAKDIRNYE" majalah selalu beli...

•ape nama penuh korang?
Juliana BinTi JoharI

•antara emak dan ayah, mana korang lebih mesra
Mak le...tapi cik jue nie sama..ayah pun mesra gak tapi mak lebih sikit...

• namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
tiada yang special cuma kalau boleh nak jumpe semua kawan2 yang duk kenal dalam blog nie...

•adakah korang basuh baju korang sendiri?
dah lama tak basuh baju sebab tugas itu diserahkan kepada cik hubby dari mula2 kawin lagi..

•dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi?
tanah suci MEKAH

•pilih salah satu, peluk atau cium
mestilah cium..sebab ciuman  itu lebih mepamirkan kasih sayang..

 •beritahu 3 benda mengenai orang yang beri tag
*orang senegeri Cik Jue
*ade seorang anak perempuan yang comel lagi cute
*seorang yang lincah walupun memghidapi penyakit(cik jue doakan liya sembuh dan sentiasa sihat disamping asya n fain)

•lima benda yang paling anda sayangi dalam hidup anda
*handphone
*barang kemas hadiah dr cik hubby
*Kamera
*jam tangan hadiah besday
*motosikal hadiah dari cik hubby...
(ape yang cik hubby kasi semua cik jue sayang)

•lagu yang paling anda suka dan selalu dengar
entah tak tahu le..tapi suka layan lagu sedih2 n stacy

•bila tarikh lahir korang dan bila korang sambut tahun lepas
15 jun1982..sambut kat secret recepi..cik hubby belanja...

•lima rakan blogger yang korang nak tag
sape2 yang sudi buat ok...tak paksa..

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

ch@ said... [Reply]

kakak rupanya cikJue niii :D

Anonymous said... [Reply]

I give birth to interpret a insufficient of the articles on your website at this very moment, and I definitely like your line of blogging. I added it to my favorites net stage roster and last will and testament be checking promote soon. Cheer report register out of order my put as well and vindicate me be acquainted with what you think. Thanks.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa