Tuesday, December 28, 2010

AkhIrNye......Dah Siap...:-))

Suka sangat2 sebab yang nak cepat semuanye dah siap ....sekarang tinggal yang biasa2 je..tu pun masih banyak la....tapi takdelah nak buat ari ni ..yang lain ala2 macam slow n steady...suka lah bolehlah berjalan2 cari kawan jap....tapi kepala kosong pulak nak buat N3 tapi trak pe jap2 lagi datanglah tue bergolek2....kalau datang nanti cik jue buat n3 tapi tak datang cik jue dengan bangga dan berbesar hati akan buat BW secara keseluruhan...huhuhu..terima kunjunganku ye....(ayat tak boleh blah...)


comelkan....

tetiba lak ade gambar ayah dan anak nie...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Imaan09 said... [Reply]

meh..meh..datang blog saya..hehe...
jalan2 cni ye cik jue..

Ogy said... [Reply]

yeyy dh siap! :D

MamaYatie said... [Reply]

seronok kan bila dah capai target nak siap sst..br senang hati rasanya..leh la bw

LYaFRINA said... [Reply]

yeah!!!!!
misi berjaya.. jom kita nyanyi..

kalo rasa gembira, tepuk tangan!

mamalieyna said... [Reply]

huhu...eina kalau ada masa pun, time opis tokleh bukak blog aa...ada pengskodeng..hukhuk..

limited sungguh masa tuk jenjalan skrg ni..huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

datang blog kita tau, kita suka blog cik jue ni, wah bukan main manja lagik anak dara ni dengan ayahnya

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa