Monday, December 6, 2010

aDUh sOALAN CEPU mAS....

Nilah cik Jue Kena Hadap setIap Kali Jumpe kawan lama,sedara mara or sape saja.....bukan taknak tapi tak de rezeki lagi..penat nak jawab..tapi kalau tak jawab nanti kata sombong pulak..hahahah nilah soalannye....
  • Bila Nak Tambah ahLi Baru Nie
  • farisyah Bila Nak dapat adik Nie dah Besar Dah
  • kesian farisyah tak de kawan ibu dia bila nak kasi kawan nie...
  • takkan sorang je..........
  • dah boleh nie tambah sorang lagi..jangan merancang sangat...
  • takkan sorang je kot....
aduh bukan merancanglah tapi tak dapatlah..yang pasti semua soalan itu membawa maksud yang sama......tolong kasi jawapan yang paling best sikit supaya senang cik jue nak jawab.....
(kalau taknak takkan dah siap2 ade nama untuk baby boy kita orang...)



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

17 comments:

ummiaqeef said... [Reply]

salam..same la kite..slalu je org tanye..padahal belum ade rezeki lagi..sama² la kite berdoa semoga dipermudahkan segalanya..

LYaFRINA said... [Reply]

ermm sama la..
bg y xtau situasi & keadaan y lya alami mmg selalu btanya mcm tu.

apa2 pun, rezeki di tangan allah swt.

Cik Jue said... [Reply]

ummiaqeef:tulah sama2 kita berdoa..

Cik Jue said... [Reply]

lya:tulah kadang2 org tak faham..

the triplets said... [Reply]

best jugak dapat boy pulak ni...jom berusaha...

anie said... [Reply]

pasni klu org tanya ko cakap.
."buat satu utk aku blh.."
sabar tau..jgn tensen2..rezeki ditangan Allah..

echa said... [Reply]

nak buat cam ner...soalan tu memang popular...hehehehe..terima jer la

Cik Jue said... [Reply]

anie:aku tak tensen..bagus gak jawapan tu..nanti aku pratikkan...

Cik Jue said... [Reply]

echa:memang soalan yang paling popular aku dengar...

Cik Jue said... [Reply]

the triplets:memang best...

Hidayah said... [Reply]

biasela tu..ni yg anak baru setahun lebih pun org da kecoh tanya bile nak tambah lagi...tp lau tambah saya nak pompuan pulak hehe

mamaacha said... [Reply]

sama jer lah soalan tu.....cam x der soalan lain

Cik Jue said... [Reply]

mamaacha:geram jugakkan mcm tak de soalan lain...

Cik Jue said... [Reply]

hidayah:mcm kelazinan pulak ye..cik jue nak boy

Zaidah said... [Reply]

blum ade rezeki...sabor ajelah...

haszuraidah ishak said... [Reply]

cik jue cakap je kat diorang, blom rezki lagi..doakanla utk saya jugak ek..

haa, ckp camtu cik jue..agagaga..

honeyvsbee said... [Reply]

heh itu anak sorang bee yg dah tiga ni pom kena gak...so jawab jadilah yang ader ni ...dah syukur sangat...daripada tk dapat langsung..:)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa