Wednesday, November 24, 2010

WakTu BerSamAnYe....

Aduh geram Betul ari Nie..Kerje X berapa nak Banyak Tapi Masih Lagi siBuk Pluss DgN kelam Kabut Jugaklah....pastu bende yang boleh hiburkan hati pulak  macam hampeh..camana nak BW tenet Pun very slow..Tak Boleh Nak Komen...Pastu Banyak PuLak TertinGGal cite2 Best KoRang semua....agak2 balik umah nanti sempat nak BW korang Semua..kalau asyik Mengadap Pc Kat uMah KesIaN Pulak anak Dara Tue...Dah Le  satu hari tinggal dia kat taska..pastu balik umah ibu pulak mengadap PC.....
Bila pikir2 balik Rupanya Sekejap Aje Waktu Bersama AnaK Dara setiap hari terutama waktu kerje...bila time weekend je boleh nak habiskan masa dengan dia...tu pun tak sepenuhnye...yelah time tu jugaklah nak kemas rumah ...aduhhhhhh sedih betul rasanye...
tapi nasib baik anak dara tue memang anak yang baik..jarang sekali nak buat perangai...alhamdulilah kejut pagi pun tak susah...janji ayah kena kira
"1,2,3 farisyah bangun"
autometik bangun masuk bilik air
bangus anak ibu,jarang sangatlah nak nangis bangun pagi...

anak dara ibu memang bagus.....


.........hampeh tenet masih lagi slow .....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

LYaFRINA said... [Reply]

kat sini asal hujan j.. msti slow tenet.. sabo j la..

bgusla mcm tu.. nanti nk pegi skolah senang..

ch@ said... [Reply]

lya... jgn kat kat sana, kat sini pun sama, walaupun rumah belakang bangunan TM. hehe...

oni pun sama kalau bangun tak nangis dgn syarat dia bgn sendiri. kalau dikejut... haru. farisyah dah besar.

haszuraidah ishak said... [Reply]

waahhh..bagusla farisyah ni..good girl!!

Cik Jue said... [Reply]

Lya:entah sejak 2 mejak ni memang slow

cha:tulah budak kalau tidur cukup baru senang nak bangun..tapi farisyah hari2 tidur lambat...

has:alhamdulilah..moga terus jadi good girl

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa